Møter divisjonskollega

Lørdag ettermiddag er det klart for ny treningskamp, denne gangen setter a-laget seg i bilene og kjører en kort tur til Rygge Kunstgress hvor motstander er divisjonskollega Moss.

Oppløftende 2019-sesong
Moss kommer fra en oppløftende 2019-sesong hvor gultrøyene til slutt endte på en fin 8. plass. Med mye utenomsportslige utfordringer ved inngangen til sesongen, samt ganske store utskiftninger i troppen, ble det til slutt et positivt år for de gule og svarte. 

Inn i 2020-sesongen har det igjen blitt en del utskiftninger for Moss, men det sportslige apparatet med hovedtrener Marijo Jovic i spissen går inn i sin andre sesong og har nok klare ambisjoner om å bygge videre på prestasjonene fra fjoråret. 
De har bl.a. hentet inn spennende offensive forsterkninger i Thomas Klemetsen Jakobsen fra FK Vidar og Agwa Okuot Obiech fra Byåsen. I tillegg er Andreas Nyhagen lånt inn fra Strømsgodset. 

Hittil i vinter har Moss levert noe varierende. Moss har levert sterke prestasjoner mot Bærum (B) og Kvik Halden (H), som ble slått med henholdsvis 4-2 og 2-1. Mot Vålerenga G19 ble det 0-0 og i siste kamp mot Kongsvinger på Gjemselund ble det tøft og OBOS-laget vant med hele 5-1.

Ungguttas vinter så langt
FFK har levert fine prestasjoner så langt i vinter, spesielt har det vært gledelig å se flere unge lokale spillere ta store steg. Ungguttene Tomas Lopez(19), Anas Farah(20), Noah Bech(17), Alexander Zoulakis(20), Phillipe Koko (20), Eirik Vestby(19) og ikke minst juniorspiller Oscar Jansson(17) har alle fått mye spilletid og grepet sjansene med begge hender. Mot Moss på lørdag vil helt sikkert flere unge spillere på nytt få sjansen, både fra start og som innbyttere. 

Bjørn Johansen og temaet hans ønsker nok å se ytterligere utvikling fra laget sitt, mot Ljungskile sist ble det litt for mange sjanser i mot, og det ble ikke skapt like mange sjanser fremover som i de foregående treningskampene. 
 
Ludvig Begby er tilbake i fotballtrening, Aleksander Karstensen er delvis med, mens Thomas Drage og Mads Nielsen trener alternativt litt til. De to sistnevnte er tilbake om ca. 1-3 uker.
Henrik Kjelsrud Johansen fikk en kjenning i låret onsdag og spiller ikke kamp i helgen, han er antagelig tilbake om 1-2 uker. Maikel Nieves står også over oppgjøret, men er ventet i full trening fra mandag av. Øvrige spillere er klare for kamp!

Kampstart lørdag 7. mars er 15:00
Rygge kunstgress
Inngang: 50,-

Annonse fra Obos-ligaen: