Mikail Maden til FFK

Midtbanespilleren Mikail Maden (20) har i dag signert for Fredrikstad!

Fra Schalke 04
Mikail Maden er bergenser, men kommer fra spill i Schalke 04 de siste årene. Der har 2002-modellen tilhørt klubbens U23-lag frem til i sommer. Nå blir Gelsenkirchen byttet ut med plankebyen for midtbanespilleren. Maden har signert på en avtale ut 2024. 

- Utrolig fin by å komme til med fine folk. Gleder meg som bare det til å komme i gang. Veldig motivert og klar! Forteller Maden. 

Skal kle oss godt
Maden har stått uten klubb etter at avtalen med Schalke gikk ut i sommer. I løpet av tiden i Tyskland fikk han debutert i Bundesliga, og han har spilt kamper for det norske ungdomslandslaget, senest for U20 i fjor. Joacim Heier gleder seg til å se Maden i aksjon for FFK. 

- Mikail skal kle måten vi spiller på veldig godt. Han er rask, har stor forflytningskapasitet, er sterk, aggressiv og teknisk godt skolert. Han kommer til å styrke oss denne høsten, men er fortsatt ung, så han kommer til å utvikle seg masse i årene som kommer. Selv om det er en stund siden han kom hjem fra Tyskland, så har han trent med klubber som Brann og Cercle Brugge i sommer, så han skal komme raskt i form til å kunne bidra for oss. Vi gleder oss til å se han i hvitt og rødt! Sier Joacim Heier. 

Mikail Maden har valgt drakt nummer 23 og trener med FFK første gang lørdag, han skal forhåpentligvis være spilleberettiget og klar til oppgjøret mot KFUM 22. august.  

Foto: Lemos Media ved superfotograf Pedro Lemos

Annonse fra Obos-ligaen: