Metcalfe til FFK

FFK har signert midtbanespilleren Patrick Metcalfe (24) fra Stabæk!

Sentral da Stabæk rykket opp
Patrick Metcalfe er fra Canada og slo seg opp i den øverste amerikanske divisjonen, MLS, med Vancouver Whitecaps. Der ble det med 19 seriekamper før ferden gikk videre til Norge og Stabæk vinteren 2022. Midtbanespilleren brukte litt tid på å spille seg inn på Stabæk i fjor, men ble en viktig brikke i laget da Lars Bohinen tok over og Stabæk fant storformen på høsten. Den sterke poengsankingen sendte laget opp på 2. plass på tabellen og returen til Eliteserien var sikret. Nå har Metcalfe signert på en avtale ut 2024 med FFK og gleder seg til å ta fatt på oppgavene i plankebyen. 

- Jeg er begeistret for å bli en del av FFK og ser frem til å være her de neste to sesongene. Jeg har bare hørt gode ting om klubben og dens historie, og gleder meg veldig til å møte supporterne når sesongen starter. Klubben har en tydelig ambisjon og jeg er overbevist om at vi skal klare å nå målene våre denne sesongen og i fortsettelsen. Forteller Patrick Metcalfe

KJØP SESONGKORT HER!

Komplementerer midtbanen
Etter opprykket til Eliteserien har Stabæk vært aktive på overgangsmarkedet, noe som muliggjorde en overgang til FFK for Patrick Metcalfe, som også har erfaring med flagget på brystet for Canada, nærmere bestemt 4 kamper for U23-landslaget i 2021.

- Patrick bidrar til å komplementere midtbanen vår. Han vil gi oss fysikk, duellkraft og en sikker pasningsfot. Han har blitt godt kjent med norsk fotball og hadde en veldig fin utviklingen gjennom fjoråret, som vi håper og tror fortsetter i år. Vi er veldig glade for å få Patrick til FFK! Forteller Joacim Heier. 

Patrick trener med laget allerede tirsdag, har valgt drakt nummer 12 og er med på lørdag når Sarpsborg 08 kommer på besøk til Fredrikstad. 

KJØP SESONGKORT HER!

Foto: Harry Johansson

Annonse fra Eliteserien: