Mer enn 2x45 minutter

Lørdag 22. oktober kommer Brann til Fredrikstad. Til dette oppgjøret samarbeider FFK med Kreftforeningen og temaet for kampen er "Menn snakk om det".

Menn snakk om det
For flere uker tilbake ble FFK kontaktet av Bjørn Einar Romøren og Kreftforeningen. De ønsket et samarbeid med fotballen og valgte seg ut FFK som samarbeidspartner. Det tok ikke lang tid før partene landet på at FFK mot Brann på Stadion var den perfekte anledning til å tjuvstarte kampanjen "Menn snakk om det" som Kreftforeningen skal promotere gjennom november. 

Kjøp billetter i FFK Appen eller her: FFK - Brann! 

2 for 1
Forskning viser at det er vanskeligere for personer å dele de litt tunge bekymringene og problemene sine ansikt til ansikt, men når man sitter skulder til skulder er det enklere. Derfor er nettopp en fotballkamp en god arena for denne kampanjen! 

Takket være våre gode samarbeidspartnere vil du kunne kjøpe 2 billetter for prisen av 1 til denne kampen, på alle hjemmefelt på Stadion. Ta med deg en venn, kollega, familiemedlem og kom billig inn på Stadion til årets kuleste hjemmekamp, kanskje du også får snakket om noe du sitter inne med...   

Kjøp billetter i FFK Appen eller her: FFK - Brann! 

OBOS slår på stortromma
OBOS eier kampsponsoratet til denne kampen, men brukte ikke lang betenkningstid på å donere kampsponsoratet til Kreftforeningens sak. Dermed skal "Menn snakk om det" pryde LED-perimeter og storskjermene på Stadion under kampen mot Brann. 

I tillegg mobiliserer OBOS med å kjøpe fri 1000 billetter til kampen, som skal deles ut til barne- og ungdomslag i Østfold. Alle lag får billetter til både spillere og ledere, pluss ev. foreldre for de yngste. Legg inn det antallet billetter dere behøver. Billettene hentes på kampdag i billettluka.

Det er førstemann til mølla - Bestill ditt lags billetter her: BESTILL LAGBILLETTER HER!

Ikke nok med det! OBOS kommer også med deres populære konsept OBOS Fanzone+, som blir en minifestival i timene inn mot kampstart utenfor Stadion-portene. 

Fuck cancer
Som et ledd av kampanjen arrangerer FFK åpen dag på Stadion søndag d. 16. oktober fra kl. 12:00 - 15:00. Her er målet å perle 2000 "Fuck cancer" armbånd som senere skal selges i OBOS Fanzone+ d. 22. oktober. Inntekten på kr. 300.000 går uavkortet til Kreftforening og Ung Kreft. 

Som den første klubben i Norge vil FFK få muligheten til å perle "Fuck cancer" armbånd i klubbens egne farger, rødt og hvitt. 

Annonse fra Eliteserien: