Malermester H A Johannessen ny samarbeidspartner

H A Johannessen AS er en a malerfagets eldste bedrifter, etablert i 1894 og er 4 generasjons familiebedrift fra Fredrikstad. De følger med på FFK og går nå inn som ny samarbeidspartner.

"Vi er med å støtter FFK og deres ungdoms avdeling, da vi synes det også er veldig viktig å se fremover, tenke litt langsiktig, og lage ett ordentlig godt tilbud for utvikling og til rette legging for ungdommen vår.

Det er en flott mulighet for de yngre, og det skal være noe å se opp til å få spille med FFK logoen på brystet. Har vært der selv i mange år, og ville ikke vært foruten den tiden i FFK systemet. Derfor under jeg dagens ungdom den samme muligheten som jeg fikk.

Og det er utrolig mye bra ungdom der ute, og i disse tider må vi sette ett enda større fokus mot at de skal ha noe å jobbe for og imot. Og vi må dyrke frem noe eget. Og dette er noe dere har startet på, og vi vil være med på reisen videre mot fremtiden og toppen.

Vi i Malermester H A Johannessen AS gleder oss til årets sesong og til fremtiden. Lykke til, vårt kjære FFK!" sier Espen Johannessen.

Vi i FFK gleder oss over det nye samarbeidet og til sesongen sammen!

Annonse fra Obos-ligaen: