Mai Traoré er klar!

FFK og Viking er enige om en overgang for angrepsspilleren Mai Traoré.

Signert for 3 år

Mai Traoré er fra Guinea, men har spilt fotball i Skandinavia siden han kom til Vasalunds IF som 19-åring i 2017. I 2020-sesongen viste den unge spissen seg virkelig frem med 23 mål på nivå 3 i Sverige, da kom Viking på banen og hentet målscoreren til Stavanger.

I 2023 var han utlånt til Tromsø og var med på å ta medalje for verdens nordligste toppfotballag. Nå er det Fredrikstad og FFK som gjelder for Traoré, som har signert ut 2026-sesongen.

«Jeg er veldig fornøyd med å endelig være på plass i Fredrikstad. Jeg gleder meg til å vise meg frem for Fredrikstadpublikummet og bidra til at klubben tar nye steg. Det kan bli en fantastisk sesong, og jeg skal gi alt i FFK-drakta!» forteller Traoré.

Sportssjef Joacim Heier er fornøyd med sin nye spiss! Foto: Qwerty AS
Sportssjef Joacim Heier er fornøyd med sin nye spiss! Foto: Qwerty AS

16 målpoeng på 1100 minutter

De siste to sesongene har Traoré til sammen levert 16 målpoeng i Eliteserien, og det på kun drøye 1100 minutter. 25-åringen vet med andre ord å involvere seg i nærheten av målet til motstanderen.

«Traoré er en god angrepsspiller som vi tror fortsatt har mye utvikling i seg. Han har allerede vist at han kan levere på øverste nivå, og blir en spennende forsterkning. Vi er glade for å endelig ha han på plass og ser frem til at han kommer i gang hos oss,» forteller Joacim Heier.

Traoré er på plass på trening lørdag formiddag i Østfoldhallen. Han har fått drakt nummer 11.

Sesongkort kjøper du HER!
 

Foto: Qwerty AS

Annonse fra Eliteserien: