Magnus Pettersen med fast stilling

Magnus Pettersen fortsetter som Utviklingsansvarlig i FFK og har nå blitt ansatt i fast stilling!

Første trenerjobb i FFK i 2012
Magnus Pettersen hadde sin første trenerjobb i FFK sin Utviklingsavdeling i 2012. Siden har han vært innom rollene som hovedtrener G16 og G19, Wang-trener, cup-ansvarlig, akademi-ansvarlig og de siste årene har han vært leder for hele Utviklingsavdelingen som Utviklingsansvarlig. 

Magnus fortsetter som Utviklingsansvarlig også i 2022, men nå går Lisleby-mannen over på en fast stilling. 

- Etter noen år med jobbing i motbakke er vi endelig på vei i riktig retning. Som for A-laget er også ambisjonen min for utviklingsavdelingen at vi skal være i toppen av norsk fotball i årene fremover. Da ser vi forhåpentligvis flere lokale spillere som tar steget opp til nasjonalt og internasjonalt nivå. Jeg stortrives på jobb i klubben og sammen med våre dyktige trenere skal vi jobbe hardt hver eneste dag for å nå denne målsetningen. Jeg setter også veldig stor pris på tilliten klubben viser meg ved fast ansettelse og gleder meg til fortsettelsen. Forteller Magnus. 

Joacim Heier er veldig glad for å sikre både kompetanse og kontinuitet i ledelsen av Utviklingsavdelingen, og har stor tro på at det gode arbeidet som gjøres blant de yngre lagene i FFK snart vil gi en rekke Fredrikstad-spillere i toppfotballen. 

- Magnus kjenner klubben, kjenner alle oppgaver som gjøres i Utviklingsavdelingen og kjenner klubbene i byen. Han har en stor dedikasjon for FFK og har kompetansen som trengs for å lede avdelingen stødig i årene som kommer. Spillerutvikling tar lang tid, det er jobbet planmessig i noen år nå og vi begynner å se litt resultater, men de virkelige resultatene kommer de neste årene, og Pettersen er helt riktig person til å lede det arbeidet. Avslutter Heier.  

Annonse fra Eliteserien: