Magnus og Magnus leder Utviklingsavdelingen

Magnus Pettersen og Magnus Meling, som begge har lang fartstid i FFK, tar over ledelsen av Utviklingsavdelingen i FFK.

Magnus Pettersen og Magnus Meling har begge lang fartstid i FFK og har solid erfaring fra livet i klubbens Utviklingsavdeling. Nå får begge et økt ansvar inn i ny sesong tar over det administrative og faglige ansvaret med å ta Utviklingsavdelingen videre til nye nivåer. 

Pettersen og Meling er allerede godt vant til å jobbe sammen, både i FFK og i Wang-systemet. De siste to årene har Pettersen hatt ansvaret for klubbens G19 lag som under hans tid har rykket opp og etablert seg i Interkrets A-serien, samt i en årrekke vært ansvarlig for de meget suksessfylte fotballskolene og fotballcupene arrangert av FFK.
Meling gikk i 2018 fra rollen som G19 hovedtrener inn i støtteapparatet til A-laget som spillerutvikler og analyseansvarlig. I 2017 var han også Utviklingsansvarlig og hjernen bak klubbens omfattende skoleringsplan som ligger til grunn for arbeidet som gjøres i Utviklingsavdelingen i dag. I 2019 tok han FFK sitt rekruttlag opp fra 4. divisjon etter en sterk sesong og en overbevisende kvalifisering mot Sandefjord, som regel med Pettersen med på benken under kamp.

Pettersen vil fortsette med hovedansvaret for G19 også i 2020, men tar nå også over det administrative ansvaret for Utviklingsavdelingen. Meling vil ta over det faglige ansvaret for Utviklingsavdelingen og ha hovedansvaret for FFK sitt rekruttlag i 3. divisjon. Han vil også ha ansvaret for å følge opp de fremste spillerne på G19 samt være en del av trenerteamet til A-laget.

FFK er veldig glade for å ha med oss den solide kompetansen og lange erfaringen til Pettersen og Meling i de viktigste lederrollene til klubbens Utviklingsavdeling. Sammen med Per-Mathias Høgmo utgjør de den sportslige ledelsen for FFK i 2020!.

Annonse fra Obos-ligaen: