Magnus Meling ny hovedtrener for Viking Kvinner

Etter 10 år i FFK har Magnus Meling tatt med seg familien hjem til Rogaland, fra 2023 blir han hovedtrener for Viking Kvinner.

10 år i FFK
Magnus Meling fikk sin første jobb i FFK da Håkon Wibe Lund trengte en person til å gjøre analyse for a-laget. Etter fullførte studier ved NIH ble Meling etter hvert fulltidsansatt i FFK og har gått gradene gjennom Utviklingsavdelingen og hele veien til A-laget hvor han de siste årene har vært Toppspillerutvikler og hatt ansvaret for FFK2 i 3. divisjon. 

- Jeg er utrolig takknemlig for å ha jobbet i en så innholdsrik klubb i 10 år. Det har vært givende og lærerikt å ha vært med å utvikle klubben, lag og spillere gjennom ulike roller. Sportslig sett har det vært en berg- og dalbane av følelser med opprykk, nedrykk og kvalifiseringer, nesten annenhver år. Det har aldri vært en kjedelig dag i FFK! Det jeg er mest takknemlige over, er alle de flotte menneskene som jeg har møtt igjennom klubben. Alt i fra frivillige, oppmenn, spillere, trenere og ledere har satt spor i meg. Det føles ut som jeg river ut en del av hjerte mitt når jeg tenker over at jeg ikke skal være her neste år. Jeg ønsker klubben og hele byen lykke til videre, og kan garantere at FFK kommer til å spille i Eliteserien igjen om ikke alt for lenge. Sier Magnus Meling.

I sommer flyttet kone og barn hjem til Rogaland, familien Meling har nå bosatt seg i Sandnes. Magnus har pendlet gjennom høsten, men fra januar er pendlingen over når Magnus tar over som hovedtrener for Viking Kvinner. 

Vi takker Magnus for den fantastiske innsatsen i FFK i 10 år og ønsker han lykke til videre! 

Annonse fra Obos-ligaen: