Lykke til Anas!

FFK og Moss er enige om en permanent overgang for Anas Farah.

Debut i 2016
Anas Farah fikk sin debut for FFK helt tilbake i 2016-sesongen. I denne omgangen ender antallet kamper på 43 for unggutten, som også har satt 6 mål for FFK. Angriperen har ikke helt klart å gå gjennom nåløyet inn i laget til Bjørn «Bummen» Johansen, og nå blir det spill i Moss for å få fart på utviklingen gjennom mer spilletid. 

- Jeg evig takknemlig for alt klubben har gjort for meg, vil takke alle i og rundt klubben for tiden min her. Kommer alltid til å sette stor pris på alle. Lykke til videre og håper klubben kommer seg tilbake der den hører hjemme. Tusen takk for meg. Sier Anas.

Få ut potensialet
I treningskampene før sesongen 2020-sesongen så Farah ut til å være virkelig på gang. Dessverre kom en menisk-skade svært ubeleilig for Anas uka, etter at han scoret i sesongåpningen mot Florø. Det ødela en god andel av den korte «korona-sesongen» som endte i opprykk. Joacim Heier håper å se Farah finne storformen gjennom spill for Moss i 2022.

- Anas har så mye inne og vi håper alle at 2022 blir et godt år for han. Med en sentral rolle i Moss og tid til å finne den gode formen, så har vi stor tro på at Anas kommer til å levere veldig bra i Postnord-ligaen i år og få skikkelig fart på karrieren. Forteller Joacim Heier.  

Vi ønsker Anas masse lykke til hos Moss og takker for innsatsen i FFK for denne gang!

Åpner opp for nye fra Utviklingsavdelingen
Med Aleksander Zoulakis til Kvik Halden og Anas Farah til Moss blir det åpninger i troppen som andre unge lokale spillere kan fylle. Flere fra Utviklingsavdelingen trener i disse dager med a-laget i håp om å ta en plass i a-troppen til FFK. 

- Det er viktig for oss at noen plasser i en a-tropp på drøye 20 spillere er "holdt av" til å løfte frem våre egne. Så når noen av de som har hatt slike plasser i troppen går videre, så skal vi gi andre sjansen til å ta over. Avslutter Heier. 

KJØP SESONGKORT FOR 2022!

Annonse fra Eliteserien: