Lucas Lima klar for FFK

FFK har signert angrepsspilleren Lucas Lima (20) fra IFK Norrköping!

Avtale ut 2025
Lucas Lima har gått hele veien gjennom den svenske storklubben IFK Norrköping sin utviklingsavdeling og opp på a-laget i Allsvenskan. FFK har jaktet på 20-åringen siden sommeren i fjor og nå har frontmannen signert på en avtale ut 2025 med FFK. 

- Jeg er veldig glad for å være her. Det skal bli spennende og kult å treffe alle sammen fra fans og spillere. Jeg håper jeg kan bidra mye med mine fysiske kvaliteter og gjøre målpoeng. Jeg ser på Fredrikstad som en spennende mulighet for meg, en veldig fin og stor klubb som jeg er veldig takknemlig for å bli en del av. Forteller Lucas. 

Kraftpakke
Lucas Lima har brasilianske foreldre, men er vokst opp i Sverige. Gjennom hele ungdomstiden har han spilt for IFK Norrköping og har totalt 17 kamper i Allsvenskan, samt 13 kamper i Superettan fra et utlån til Öster høsten 2021. Joacim Heier er meget godt fornøyd med signeringen, som FFK har jobbet lenge med.  

- Lucas er en spiller som fanget oppmerksomheten vår i fjor sommer, og som Espen og jeg har fulgt tett siden, bl.a. har Espen sett flere kamper og treninger live. Vi får en kraftpakke av en angrepsspiller med fart, fysikk, teknikk og råskap. En spiller vi mener har alle forutsetninger, som kler rollekravene vi har i vår fotball meget godt, og som med tid og tillit vil få ut potensialet sitt. Vi gleder oss veldig over å ha fått Lucas til Fredrikstad. Sier Joacim Heier, som også røper at det jobbes med flere forsterkninger i sommer. 

- Vi ønsker å komplementere troppen med til sammen 3-4 spillere gjennom vinduene i sommer og til vinteren. Med salget av Adnan øker kanskje det antallet med en spiller til, men vi er definitivt mer opptatt av at det er riktig profil, riktige egenskaper og riktig personlighet, enn å signere for å signere. Vi har allerede mange utrolig spennende unge spillere som langsiktig har et stort potensial, samt at vi har et dusin spillere over 25 år som utgjør den mer rutinerte delen av troppen. Så om vi henter flere nå, så er det fordi vi finner akkurat det vi er på jakt etter, som vi mener blir riktig for å bygge troppen enda sterkere. Avslutter Joacim Heier.   
 

Lucas Lima har signert en avtale ut 2025 med FFK
Lucas Lima har signert en avtale ut 2025 med FFK


Kanskje med mot Stabæk
FFK og IFK Norrköping brukte ikke lang tid på å bli enige om en overgang og FFK takker Tony Martinsson og IFK Norrköping for en fin prosess. Om alt går knirkefritt med alt papirarbeidet som skal gjennom de to forbundene, så er det en mulighet for at Lucas er med mot Stabæk. Den ferske FFK-spilleren trener med sine nye lagkamerater onsdag ettermiddag. 

Med Lucas utgjør troppen nå 23 spillere, og Lucas har valgt trøyenummer 29!

Dersom du har lyst til å se FFK mot Stabæk så kjøper du billett i FFK Appen eller her: FFK - Stabæk 04. august kl. 18:00! 

Annonse fra Obos-ligaen: