Lokaloppgjør på Stadion

Mandag kveld er det duket for lokaloppgjør på Stadion når Selbak kommer på besøk!

Rekruttene gjorde en solid kamp borte mot Ås i forrige serierunde, nå skal de forsøke å følge opp den prestasjonen hjemme mot Selbak. Det er jevnt i toppen av tabellen i 4. divisjon, samtlige 10 gjenstående seriekamper blir viktige for de unge rekruttene. 

Forrige møte mellom Selbak og FFK endte med 2-1 seier til rødbuksene. Den gangen var det et særdeles ungt lag som stilte til start, eldstemann på banen for FFK var kun 20 år. 
Micael Lervik og Alexander Zoulakis scoret målene for FFK, før tidligere FFK-spiller Jonas Becken satt inn en sen redusering for Selbak. 

Denne gangen er det et noe mer rutinert lag fra FFK, men fortsatt en snittalder på drøye 21 år og hele xx av xx i troppen er utviklet i FFK sin ungdomsavdeling.
Følgende spillere er i troppen til kveldens kamp:
Aleksander Karstensen, Daniel Johansson, Oscar Lopez Borgersen, Oscar Jansson, Oscar Øren, Magnus Johansen, Tomas Lopez Borgersen, Samuel Skarnes Gray, Phillipe Koko, Anas Farah, Nicolay Solberg, Alexander Zoulakis, Micael Lervik, Eirik Vestby, Fredrik Stokke, Andreas Hagen, Markus Ballari Berg, og Riki Alba.

Atli Barkarson er tilbake fra landslagssamling og ivrig på å debutere for FFK i kveld, men i skrivende stund er fortsatt ikke spilletillatelsen inne fra NFF. De igjen venter på godkjennelse fra det engelske fotballforbundet. Tiden vil vise om han er med i kveld.

Kampstart på Stadion er 20:00 - Velkommen på kamp!

Annonse fra Obos-ligaen: