Jakob L

Lindström flytter hjem

Jakob Lindström gir seg i FFK og flytter hjem.

3 år i plankebyen
Jakob Lindström kom til FFK før 2020-sesongen og var en svært viktig brikke i opprykkssesongen. I OBOS-ligaen har den sentrale midtbanespilleren dessverre ofte slitt med skader. Etter samtaler med klubben har man kommet til enighet om at midtbanegeneralen og samboeren nå flytter hjem. 

- Det har vært en stor ære for meg å få representere FFK i tre år og få bo i en så fin by som Fredrikstad. Jeg vil takke alle spillere, ledere, støtteapparat, klubb og supportere. Jeg har hatt det gøy hver dag når jeg har vært på Stadion. Nå velger vi å flytte hjem for å være nærmere familiene våre, og forberede oss på livet etter fotballen. Jeg ønsker FFK all lykke til i fremtiden! Forteller Jakob.

Jakter forsterkninger
På tross av skadene har Lindström rukket å spille 58 kamper for FFK de tre siste sesongene og vært en av de aller første til å bli satt opp i startoppstillingen da han har vært tilgjengelig. 

- Først og fremst syns vi det er synd at Jakob drar. Skadefri har han vært viktig for laget vårt, viktigere enn han har fått kreditt for. Både Mikkjal, jeg og mange andre har de siste ukene forsøkt å overbevise Jakob om å ta ett år til i Fredrikstad. Samtidig har vi forståelse for situasjonen hans og ønsket om å reise hjem, og da er det nok uansett til det beste for begge parter. Vi har vært kjent med at dette ble utfallet en lang stund og hatt med oss det i arbeidet med spillertroppen inn mot 2023. Vi jobber iherdig med å styrke troppen inn mot neste år, men lista ligger høyt og vi henter først når vi får muligheten til å hente spillere som klart forsterker oss. Forteller Joacim Heier. 

Tusen takk til Jakob for den viktige og gode innsatsen i FFK de siste tre årene, vi ønsker deg all hell og lykke i fortsettelsen!   

Annonse fra Eliteserien: