Mislav Leko er ny FFK-spiller gjennom "Jeg er med"-kampanjen.

Leko tilbake mot Elverum

Mislav Leko og Dinko Trebotic er begge tilbake i troppen mot Elverum. Og Thomas Rekdal kan få sin hjemmedebut.

FFK får tilbake Mislav Leko og Dinko Trebotic etter skader fra forrige runde når Elverum gjester Stadion søndag klokken 18.00.

Se videointervju med Andrea Loberto nederst i saken, tatt etter fredagens trening!

En kamp FFK selvfølgelig er desperate etter å vinne, for å få sesongen inn på rett kjøl og komme igang med poengplukkingen. Derfor setter vi også enormt stor pris på våre lojale supportere som vil backe oss og heie guttane frem til seier.

Kjøp billett til kampen enkelt på nett her 

Kaptein Skagestad har noe igjen før han er spilleklar. Sykdom og skader holder også Lervik-duoen Ludvig Begby og Joel Armstrong ute av troppen denne helgen. Ute er naturligvis også Farah, Falk Larsen og Simonsen.

Gjestene fra Elverum har fått omtale rundt situasjonen i forsvaret, med Rebin Sulaka, Igor Cukovic, Erlend Persgård og Håkon Rønes alle uaktuelle for søndagens kamp. De har derimot planen klar for hvordan det løses, og vi skal ikke ta noe for gitt før møtet med de nyopprykkede. 

Elverum tapte borte mot Jerv i forrige runde, etter å ha slått Bodø/Glimt ut av cupen etter straffer. 

Vi minner om treff for tidligere spillere og ledere i FFK i Værstesalen før kampen, velkommen til alle som har en fortid i klubben. 

Mer enn noen gang trenger Fredrikstad stå sammen for å vinne, og vi håper å se deg på Stadion når avspark tas klokken 18.00 denne søndagen!

Her kjøper du billett til kampen


Annonse fra Eliteserien: