Langt foran skjema

På tross av pandemi og usikkerhet opplever vi en fantastisk oppslutning på sesongkortsalget, sammenlignet med tilsvarende tidspunkt de siste årene er vi langt foran!

Sesongen 2020 ble frustrerende og fantastisk, inngangen til 2021 er like frustrerende, men vi ser tendenser til lys i enden av tunellen. Mange signaler tyder på at samfunnet i Norge kan nærme seg normale tilstander en gang i løpet av våren og inn mot sommeren, vi gleder oss stort til å invitere til fest på Stadion igjen!

Vi passerer nå 1200 solgte sesongkort, det er nesten 50% mer enn på samme tidspunkt i de foregående sesongene, helt utrolig! Vi sier som alltid tusen takk og håper enda flere sikrer seg fast plass i 2021! 

Plassen din er reservert
De som hadde sesongkort i 2020 har forkjøpsrett på sin plass til og med 31. januar 2021. 
Når du går inn på FFK Appen eller logger inn på din bruker på web, så skal din plass være klar for deg å kjøpe, raskt og enkelt. 

FFK Appen / WEB
I 2019 ble FFK Appen innført og den har blitt en stor suksess med snart 7500 registrerte brukere! De aller fleste skaffer nå billetten sin gjennom FFK Appen, vi håper andelen stiger enda mer i 2021.

FFK appen finner du på App Store eller Google Play - Søk etter "FFK". Den er helt GRATIS å laste ned!

Du kan også kjøpe via web, klikk deg inn her: KJØP SESONGKORT HER!

Plastkort
Vi ønsker at så mange som mulig gjør seg kjent med FFK Appen og benytter den. Det er enklere og raskere både for deg og klubben. 
Dersom du ikke har smarttelefon eller av andre årsaker veldig gjerne ønsker et plastkort også i 2020, så kan du bestille det. 

Dersom du ønsker plastkort tar du kontakt med oss via [email protected], eller kommer innom administrasjonen på Stadion på virkedager.

Priser
Det er mye å spare på sesongkort kontra å kjøpe enkeltbillett til hver kamp, med sesongkort gå glipp av minst tre kamper - og fortsatt spare penger.

Ståplass Bymisjon Tribunen (Hjemmesupporter Felt K)
- Voksen: 1200,- 
- Barn/student/honnør: 900,-

Bymisjon Tribunen / Solid Tribunen (Felt G, H, S, T, U)
- Voksen: 1800,-
- Barn/student/honnør: 1100,-

Europris og Værste Tribunen
- Felt A, E og Q: 2500,-
- Felt M og P: 2750,-
- Felt B, C, D, N og O: 3000,-

- Rullestolplass 1000,- 

Administrasjonsgebyr kr. 25,- inkl. på alle sesongkortpriser.
 

Slik bruker du FFK Appen!
Slik finner du appen og registrerer deg:


Når du er inne så kjøper du sesongkort slik:


Slik deler du sesongkortet eller enkeltbilletten din:


Slik bruker du billetten(e) din(e) på kamp:


Annonse fra Obos-ligaen: