Inspirerende helg i Bodø

Ledelsen i FFK var i helgen nordpå for å hente inspirasjon fra Bodø/Glimt!

En FFK delegasjon på 10 personer reiste fredag til Bodø for styreseminar og klubbesøk hos Norges beste fotballklubb de siste årene. FFK har fulgt Bodø/Glimt ekstra nøye siden etableringen av dagens planverk mot slutten av 2017. I sommer var Bodø/Glimt på besøk i Fredrikstad et par treningsdager, nå var endelig anledningen der for oss til å besøke de helgule. 

- Bodø/Glimt var en betydelig inspirasjonskilde da vi satte planverket vårt høsten 2017. Det var veldig interessant å få et dypdykk i måten de jobber på, og kjempemotiverende å se utviklingen deres på så kort tid. Vi har mye felles tankesett, og jeg sitter igjen med mange bekreftelser på at retningen vi selv har valgt med struktur, planverk og fokus på prestasjon og utvikling fremfor resultat, er en god retning å følge. Det er helt rått å oppleve den kulturen det har skapt innenfor veggene på Aspmyra, og det var en hyggelige klubb som tok oss i mot på en flott måte. Forteller Joacim Heier.  

FFK Styret sammen med sportslig og administrativ ledelse var invitert inn på klubbesøk hos serielederen for å bli bedre kjent med hvordan de har jobbet de siste årene og veien videre. Vertene fortalte villig om alt fra overordnede retningslinjer, utviklingsarbeid, marked til arrangement. Styreleder Jostein Lunde var svært godt fornøyd med utbyttet fra turen. 

- Vi har nedfelt i verdiene våre at vi ydmykt skal søke lærdom hos de beste, og det fikk vi gjort til gangs i Bodø. Det var utrolig inspirerende å «kjenne klubbkulturen deres på kroppen», og gjøre seg refleksjoner over hva som er suksessfaktorene i Glimts imponerende og raske utvikling. Samtidig er det både motiverende og betryggende å få bekreftet at vi selv er på rett vei på mange områder. Vi må uansett ha en egen unik identitet og gjøre det på vår måte, og da var det viktig at styret og administrasjonen fikk brukt betydelig tid sammen i ro og fred til å diskutere og samkjøre oss på planverk, retning og ambisjonsnivå videre. Forteller Jostein Lunde. 

FFK ønsker å takke Bodø/Glimt for gjestfriheten og åpenheten, og ønsker dem masse lykke til med serieinnspurten! 

Kjøp billett til kvaliken
Husk å sikre deg billett til innspurten! 
Lørdag 27. november spilles siste seriekamp i OBOS-ligaen 2021. 
Mandag 6. desember spilles kvalifisering til Eliteserien på Stadion!

BILLETTER KJØPER DU HER!

Annonse fra Obos-ligaen: