Kvik Halden neste og billettsalget til Åsane åpnet!

Dagens OBOS-runde går uten oss, neste kamp er dermed i NM mot Kvik Halden på torsdag. Neste hjemmekamp er mot Åsane 4. juli og der er billettsalget åpnet!

Kamp utsatt
Som kommunisert i helgen er kampen mot Raufoss utsatt grunnet et sykdomsutbrudd hos totningene, kampen på Stadion er utsatt på foreløpig ubestemt tid. Oppgjøret skulle vært spilt 20. juni, men blir nå flyttet til senere i sesongen. Vi oppdaterer så fort ny dato er avklart. 

Kvik Halden neste!
Dermed blir neste kamp for FFK sin del i NM mot Kvik Halden på torsdag. Vi tar turen til svenskegrensa for å møte haldenserne på Halden stadion klokka 18:00. 

Det er allerede solgt et stort antall billetter til kampen og det ligger an til en flott ramme rundt cupduellen. Billetter kjøpes her: Bortefelt Kvik Halden - FFK

Merk at alle tilskuere fra Fredrikstad må kjøpe billett på bortetribunen for å komme inn. Disse vil få egen inngang, egen kiosk, eget toalett og avgrenset felt å sitte på. Er du fra Fredrikstad må du derfor sørge for å kjøpe billett på riktig tribune (bortefelt), om ikke vil du bli nektet adgang til Halden Stadion.

Åsane neste hjemmekamp
Neste hjemmekamp for FFK er ikke før 4. juli når Åsane kommer til Fredrikstad. Billetter til denne kampen er nå lagt ut for salg i FFK Appen og her: BILLLETTER TIL KAMP!

Annonse fra Obos-ligaen: