Kruttsterk kamp av ungt rekruttlag

Et svært ungt rekruttlag leverte en kruttsterk kamp mot serieleder Eik Tønsberg på Stadion søndag kveld!

Sterk førsteomgang
FFK startet oppgjøret på Stadion best og produserte 3-4 gode muligheter den første delen av omgangen. Gjestene var ikke ufarlige og var nærme på en kontring, men Ole Langbråten vartet opp med en god benparade.

Det var FFK som var kneppet best i den første omgangen og det var ikke ufortjent da Marcus Wenneberg smalt inn 1-0 etter en fin kontring. Og det var på kontringer FFK skulle levere den første omgangen. Mens FFK var 10 mann på grunn av en skade så kontret FFK på nytt da klokka nærmet sett 40 minutter, rødbuksene broderte seg fremover og Kasander Getz kunne sette 2-0 i åpen kasse.

Mot slutten av omgangen holdt FFK på å rote det til for seg selv med i overkant naivt spill foran eget mål, Eik Tønsberg vant ballen inne i 16-meteren, og fikk avsluttet i tverrligger, men heldigvis for FFK klarte ikke gjestene å få ballen i nettet. 2-0 til pause.

Gjestene kom tilbake
Der FFK hadde vært det beste laget før hvilen så kom Eik Tønsberg sterkt tilbake etter hvilen. Gjestene kjørte oppgjøret etter pausen og reduserte til 2-1 tidlig i omgangen. Deretter ble det et kampbildet hvor det enten måtte bli en Eik Tønsberg utligning, eller en punktering på en FFK-kontring. Begge deler holdt på å skje en rekke ganger, før Eik Tønsberg utlignet med 10 minutter igjen på klokka.

De siste 10 minuttene hadde FFK nok med å stange unna, men etter 93 minutter blåste dommeren av oppgjøret på 2-2. Det er et resultat begge lag antagelig er greit fornøyd med. FFK tar et langt steg mot fornyet kontrakt og Eik Tønsberg setter seg i pole position om opprykket med to kamper igjen å spille.

FFK møter Oppsal på bortebane i neste serierunde, før serien avsluttes på hjemmebane mot Åssiden 30. oktober.