Kingsley til FFK

FFK har signert angrepsspilleren Innocent Kingsley!

Kommer fra spill i Tyrkia
Nigerianske Kingsley (19) kommer fra spill på tyrkisk nivå to og har signert en avtale ut 2023 med FFK. For et drøyt år siden ble han hentet til Adanaspor som kjemper om opprykk til øverste nivå i Tyrkia. Unggutten landet på Gardermoen lørdag kveld etter en lengre prosess med å få innreise til Norge, og ikke minst en lang reise fra Adana i Tyrkia, via visumtrøbbel i Ankara, til et døgns mellomlanding i Serbia pga. kansellert fly, før han ankom Fredrikstad. Nå er han på plass og gleder seg til å spille i FFK.

- Jeg er veldig glad for å være i Norge og for å komme til Fredrikstad. Jeg ser veldig frem til å komme i gang her og gleder meg stort til å spille for FFK! Forteller Kingsley.

KJØP SESONGKORT FOR 2022!

Spennende egenskaper
Espen Sørum Hansen ble oppmerksom på Kingsley i fjor høst og FFK har fulgt han de siste månedene. Angrepsspilleren har fått stadig oftere spilletid for Adanaspor gjennom høsten og vinteren, men grunnet et maks antall utenlandske spillere i troppen ble han tilgjengelig for en overgang mot slutten av overgangsvinduet. Avtalen med FFK var for det meste klar på deadline-day, men byråkratiet har sørget for at det tok halvannen uke å få han til Norge. Joacim Heier er spent på hva unggutten kan utrette i sin første sesong i Norge, men har troen på at egenskapene hans skal komme godt til rette i FFK-fotballen.

- Først og fremst er det viktig å være litt tålmodige. Ikke bare er han en ung gutt, men han skal også finne seg til rette i et helt nytt land. Egenskapene hans gjør at vi er forventningsfulle til hva han kan bidra med for oss. Han har stor fart, er atletisk, intensiv i spillet sitt og han er ivrig på å jakte bakrom. De egenskapene passer veldig bra til hvordan vi spiller og de rollekravene vi har til sidespissene våre, så vi gleder oss til å få han skikkelig i gang. Forteller Heier. 

Kingsley får drakt nummer 15 i FFK. Han er klar på trening mandag og kan få sin første kamp for FFK mot Sarpsborg 08 på lørdag.

Annonse fra Eliteserien: