Karantene-nytt

Både Håvard Åsheim og Nicolay Solberg har blitt vist det røde kortet de siste kampene, nå har de fått dommen.

Begge klare mot Bryne
Håvard Åsheim ble utvist borte mot Stjørdals Blink og stod som seg hør og bør over oppgjøret mot Raufoss på hjemmebane i helgen som var. Nicolay Solberg fikk se det røde kortet i rekruttkampen mot Sarpsborg 08 på mandag. Tirsdag kom dommen fra Disiplinærutvalget i NFF, og som ventet ble begge gitt kun 1 kamp karantene. 

Dermed har Håvard Åsheim allerede sonet seg ferdig, mens Nicolay Solberg må stå over fredagens rekruttkamp mot Kråkerøy før han er ferdig sonet. Begge er dermed klare for Bryne borte den 16. oktober. 

Karantene-statistikk 
Med det røde kortet til Åsheim er FFK med i gjengen som en av klubbene som har fått rødt kort i årets OBOS-liga, 9 av de 16 lagene er med i gjengen. Sogndal er gjengleder med 3 røde kort. 

FFK er det laget med 5. flest gule kort så langt i årets serie med våre 35 advarsler. Fra topp til bunn på akkurat denne tabellen er det stor avstand. Åsane topper med 48 gule, mens KFUM er desidert snillest i klassen med sine 15 gule kort. 

Det er karantene ved 4, 6, 8 etc. gule kort. Hos oss er det nå 4 spillere i faresonen. Henrik Kjelsrud Johansen, Mads Nielsen, Nicolay Solberg og Jakob Lindström må alle stå over ved deres neste gule kort.   

Billettsalget til FFK-Strømmen er åpnet
Neste hjemmekamp for FFK er mot Strømmen, den kampen spilles onsdag 20. oktober klokka 18:00. Billettsalget åpnet!

STÅFELT-KAMPANJE! Alle billetter på ståfeltet mot Strømmen går for kun 50 kroner!!

Kjøp billett i FFK Appen eller på web her: BILLETTSALG!

Foto: Arne Glomdal

Annonse fra Obos-ligaen: