Joannes Bjartalid til FFK!

Joannes Bjartalid (26) er første nye spiller inn i FFK-troppen for 2023, den offensive spilleren signerte i dag en avtale med FFK ut 2025!

Annonse:

120 mål på 250 kamper
Joannes Bjartalid kommer fra Mikkjal Thomassen sin tidligere klubb, KI Klaksvik på Færøyene. 1996-modellen er nylig kåret til årets landslagsspiller for Færøyene, og står med imponerende 120 mål for sitt KI Klaksvik på drøye 250 kamper, ikke verst fra kant- og midtbanerolle. Nå blir det Norge og Fredrikstad på Joannes, som har skrevet under på en avtale med rødbuksene ut 2025.

- Jeg er utrolig glad og stolt for å ha signert for FFK. Det er en drøm for meg å komme hit, jeg er veldig spent på å starte et nytt kapittel her i Fredrikstad! Forteller Bjartalid.

Venstrefot med krutt i
Joannes Bjartalid var nok for mange en lite overraskende signering all den tid han har vært en av Mikkjal Thomassen sine viktigste spillere i KI Klaksvik. Men faktisk er ikke koblingen til kantspilleren med den tunge venstreslegga helt fersk, Bjartalid har nemlig vært på radaren til FFK siden 2019. Joacim Heier tror Fredrikstad-publikummet kommer til å sette pris på Bjartalid umiddelbart.

- Bjartalid er en spiller med mye lidenskap, intensitet og aggressivitet i spillet sitt. Det er alltid maks i alle situasjoner og han har herlig smittende energi og fryktløshet på banen. Han tilfører oss løpskraft, offensiv råskap og en venstrefot med krutt i. Han har en spillestil som vi tror Fredrikstad-supportere vil sette pris på, og vi gleder oss til å se han i aksjon på nyåret! Forteller Joacim Heier.

Bjartalid er på plass i Fredrikstad over nyttår og møter sammen med resten av laget til første trening onsdag 4. januar.

Foto: Lemos Media

OBOS-ligaen tilbake i helgen
Under pandemien ble OBOS-ligaen flyttet til egen spilledag, mandager. Dette ga en stor økning i oppmerksomheten omkring OBOS-ligaen, men da tribunene åpnet igjen, ble det tydelig at mandagskamper i mange tilfeller var negativt for billettsalget og oppslutningen på kamp. 

FFK fremmet, og fikk full støtte, for sitt forslag til Årsmøtet i NTF at OBOS-ligaen skal ha hovedrunden i helgen. Dette har TV2, NFF og NTF fulgt opp. Fra 2023 er OBOS-ligaen tilbake i helgen! 

KJØP SESONGKORT HER!

120 år i 2023
FFK feirer 120 år i 2023. Når Norges nest mestvinnende og en av de mest tradisjonsrike klubber fyller rundt år, da skal man feire!

Gjennom 2023 blir det en rekke markeringer, arrangement og tilbud i forbindelse med jubileet. Det første du får muligheten til er å kjøpe sesongkort til redusert pris - Kun den første uken av salget! 

Fra søndag 20. november klokka 12:00 til søndag 27. november klokka 23:59 vil prisene være rabattert som følger:

Langside: Redusert med 500kr til 2500kr!
Kortside: 
Redusert med 500kr til 1500kr!

KJØP SESONGKORT HER!

Rabatten gjelder kun kommende uke, fra mandag 28. november er prisene tilbake til veiledende. 

Ny prisstruktur i 2023
Fra 2023 blir det ny prisstruktur på Stadion. I tillegg lanserer vi abonnement på sesongkort på hele Sørsia. 

Der det tidligere har vært ulike priser på ulike felt, blir det nå en pris for hele tribunen. En pris for langside, en pris på kortside, en pris for honnør/student/HC og en pris for barn på kortsidene. 

Reservasjonsfristen for sesongkortholdere i 2022 er 01. mars 2023. Frem til det holder vi av plassen din!

Sesongkort:
Langside - 3000kr
Kortside - 2000kr

Honnør/student - 1200kr (kortsidene)
Barn (u/ 16) - 500kr (kortsidene)
HC - 1200kr 

KJØP SESONGKORT HER!

Sørsia+ 
I vinter skal det igjen legges enda mer til rette for de aktive supporterne på Stadion. Vi så Sørsia på sitt beste våren 2022, i 2023 skal vi sette ny bestenotering! 

Sørsia blir det eneste området på Stadion som tilbyr abonnement på sesongkort.

KJØP SØRSIA+ ABONNEMENT HER! 

Flere fordeler med abonnement
Som abonnent på Sørsia+ vil du få tilgang på flere fordeler. Bl.a. inngang på alle kamper, for alle lag! 

  • Treningskamper for alle lag
  • Seriekamper for alle lag
  • Kvalifiseringskamper for alle lag
  • Norgesmesterskap, til og med 4. runde
  • 20% rabatt på supporterutstyr
  • Invitasjon til egne supporterarrangement 

Prisen for abonnement på Sørsia+ er kr. 120 pr. mnd., som seg hør og bør i klubbens 120 års jubileum! Bindingstiden er på 6 mnd., etter dette står du fritt til å avslutte abonnementet når du måtte føle for det.

KJØP SØRSIA+ ABONNEMENT HER! 

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 23.11.2022, oppdatert: 09.01.2024
Skrevet av: Fredrikstad FK