Jeppe Kjær på lån fra Bodø/Glimt

Midtbanespilleren Jeppe Kjær kommer på lån for hele sesongen 2024.

«Det er superdeilig. Jeg har hatt en lang ferie og gleder meg til å komme i gang for FFK,» forteller Kjær.

Jeppe Kjær er et dansk midtbanetalent som dro ung fra Horsens til storklubben Ajax. Vinteren 2023 ble han kjøpt av Bodø/Glimt, høsten 2023 tilbragte han på lån hos Sandefjord. Nå skal teknikeren spille en hel sesong for FFK.

«Begge parter var enige om at det var en god ide. Ingenting er bedre. Forhåpentligvis får jeg mye spilletid slik at jeg kan utvikle meg til en bedre fotballspiller,» forteller dansken.

Vil du se Jeppe Kjær på stadion? Kjøp sesongkort her

Styrker midtbanen

Jeppe Kjær fyller 20 år i løpet av våren, men har allerede vært med på mye i sin unge karriere. Midtbanetalentet kan bli en viktig spiller på midtbanen til FFK i sesongen 2024.

«Jeppe er en spiller vi tidlig i fjor høst pekte ut som en vi gjerne ville ha med oss i 2024. Han har en herlig teknikk, kvikkhet og kreativitet som kommer til å bli veldig verdifullt gjennom årets sesong, en dyktig spiller som vi også tror vil utvikle seg mye gjennom året. Linken med Bodø/Glimt ha vært god over flere år nå, og vi er glade for et godt samarbeid også ved denne anledningen. Dette utlånet er en vinn-vinn-vinn for alle tre parter. Vi gleder oss til å få Jeppe på plass i gruppa.» Forteller Joacim Heier.

Jeppe er på plass med sine nye lagkamerater på trening torsdag, og har fått tildelt draktnummer 20.

Annonse fra Eliteserien: