Jansson med ny avtale

Oscar Jansson (19) har allerede 26 kamper for A-laget til FFK, nå er den kompromissløse torpingen klar for nye sesonger i hvitt og rødt!

Debut i 2020
Oscar Jansson kom til FFK i 2017 og gikk gradene gjennom Utviklingsavdelingen og opp på A-laget i 2020. Debuten kom i juli 2020, og totalt har det til nå blitt 26 kamper for midtstopperen i FFK-drakta. 

Nå har psykologi-studenten satt penn til papir på en ny avtale som strekker seg ut 2024.

- Fredrikstad er en klubb som betyr mye for meg og det å være klar for 2 nye år i denne klubben er veldig stort og noe jeg virkelig ser frem til! Denne tilliten skal jeg bruke til å jobbe målrettet videre for å ta nye steg i min karriere sammen med en spillergruppe og klubb som jeg stortrives i. Jeg gleder meg til å fortsette å krige for klubben i mitt hjerte! Forteller Jansson. 

Sjelden vare
Torpingen er fortsatt bare 19 år, og har satt seg i respekt både i eget lag og hos motstandere som en beinhard stopper. Noe som blir sjeldnere og sjeldnere i den morderne fotballen. Joacim Heier gleder seg til å følge utviklingen til den unge stopperen fremover. 

- De brutale stopperne som ofrer alt for å forsvare målet blir det stadig færre av, derfor er Oscar en litt sjelden vare. Oscar er fortsatt veldig ung, men er allerede på sin 3. sesong som a-lagsspiller. Han har et godt utgangspunkt med høyde og fart, men aller viktigst så har han meget solide holdninger, disiplin og vilje. Det blir veldig spennende å følge utviklingen hans de kommende årene. Forteller Joacim Heier. 

Oscar og resten av laget spiller kamper gjennom hele sommeren, inkludert hjemmekamper mot Grorud, Raufoss og Stabæk. Billetter til de kampene kjøper du i FFK Appen eller her: BILLETTER!

 

Annonse fra Eliteserien: