Jakob Lindström til FFK

Jakob Lindström (26) kommer fra Örgryte i Superettan og har skrevet under en avtale ut 2021 med FFK!

Solid forsterkning
Jakob Lindström har vært på radaren til FFK en lang periode etter godt arbeid av vår speider Espen Sørum Hansen. Dialogen har også vært langvarig, mye av årsaken til det var at interessen for Jakob ikke bare kom fra Fredrikstad. Nå er han endelig klar og laget har dermed fått en solid forsterkning på midtbanen. 

Jakob selv har vært flere turer i Fredrikstad den siste måneden og gleder seg til å ta fatt på livet i FFK.

- Ser veldig mye frem til sesongen og det å komme til tradisjonsrik klubb. Jeg håper vi kan få fremgang sammen allerede i 2020 og ta steget opp. Jeg har fått et veldig godt inntrykk av både trenere, ledere, klubb og by og ser frem til første trening i januar. Forteller Jakob Lindström.

Kaptein som 20 åring
Jakob slo gjennom i Örgryte allerede i 2011 som 18-åring og i 2013 ble han utnevnt til kaptein for laget som nettopp hadde rykket opp til Superettan. Med unntak av en sesong i Allsvenskan for Häcken i 2017 har Jakob spilt for Örgryte hele sin seniorkarriere og har rukket nesten 200 kamper for den gamle storheten fra Gøteborg.

Sportslig leder Per-Mathias Høgmo er svært fornøyd med forsterkningen og tror Jakob kan være med på å utvikle laget og gi en viktig dimensjon til midtbanen i 2020.

- Jakob er en "lirare" som er med på å prege kamper. Har vært kaptein i Örgryte og er en ledertype i kraft av sin spillestil. Han har en kompetanse som gjør vår tropp mer komplementær. Sier Per-Mathias Høgmo.

FFK takker Tempest Invest AS som har bidratt til gjennomføringen av overgangen.

Med Jakob på plass teller troppen 21 spillere og apparatet som jobber med spillerlogistikken kan ta en litt roligere julefeiring, vel vitende om at det er en sterk og spennende tropp som er klare for oppkjøring 6. januar!
 

Kjøp SESONGKORT!
Sesongkortsalget er en svært viktig del av grunnlaget for sesongen. Alle som kjøper sesongkort bidrar til å legge en bedre ramme for spillerstall, trenerteam og øvrige ressurser i klubben kan bli best mulig - TUSEN TAKK FOR AT DU ER MED PÅ LAGET!

Plassen din er reservert
De som hadde sesongkort i 2019 har forkjøpsrett på sin plass til og med 31. januar 2020. 
Når du går inn på FFK Appen eller logger inn på din bruker på web, så skal din plass være klar for deg å kjøpe, raskt og enkelt. 

KJØP SESONGKORT HER!

Dersom du ønsker hjelp til kjøp av sesongkort, FFK Appen eller annet så er du hjertelig velkommen til oss i administrasjonen på Stadion.

FFK Appen / WEB
FFK appen finner du på App Store eller Google Play - Søk etter "FFK". Den er helt GRATIS å laste ned.

Du kan også kjøpe sesongkort via web, klikk deg inn her: KJØP SESONGKORT HER!

Plastkort
Vi ønsker at så mange som mulig gjør seg kjent med FFK Appen og benytter den. Det er enklere og raskere både for deg og klubben. 
Dersom du ikke har smarttelefon eller av andre årsaker veldig gjerne ønsker et plastkort også i 2020, så kan du bestille det. Det vil være et lite produksjonsgebyr på 50,- pr. kort som betales ved henting. 

Dersom du ønsker plastkort tar du kontakt med oss via [email protected], eller kommer innom administrasjonen på Stadion på virkedager.

Utsalgsteder
Billetter selges også på Aristokraten. Se åpningstider på Aristokraten sin Facebook-side.
Her kan du også finne en rekke supportartikler for store og små!

Sesongkort selges også hos FFK. Kom innom Fredrikstad Stadion på virkedager mellom 08:00 og 16:00.

Priser
Det er mye å spare på sesongkort kontra å kjøpe enkeltbillett til hver kamp, med sesongkort gå glipp av minst tre kamper - og fortsatt spare penger. Prisene i 2020 er identiske med prisene fra 2019.

Priser sesongkort 2020
Ståplass Solid Tribunen 
- Voksen: 800,- 
- Barn/student/honnør: 375,-

Sitteplass Solid Tribunen 
- Voksen: 1300,-
- Barn/student/honnør: 575,-
- Flishaugen: 575,- (Inkludert pølse på alle kamper!)

Sitteplass Europris og Værste Tribunen
- Felt A og E: 1950,-
- Felt B, C, D, N og O: 2250,-
- Felt M og P: 1950,-

- Rullestolplass 575,- 

Administrasjonsgebyr pr kr. 25,- på alle sesongkort

Flishaugen
Flishaugen vil i 2020 være plassert på Solid Tribunen. Hos Flishaugen vil det alltid være voksne til stede og ha et øye med barna. 
Du kan kjøpe billett på hele Solid Tribunen, og under kamp kan du bevege deg til det egne området til Flishaugen.

Sesongkort til Flishaugen kan kjøpes i administrasjonen til FFK ev. ved å sende epost til [email protected] Du kan også kjøpe sesongkort til Flishaugen direkte i FFK Appen.

Slik bruker du FFK Appen!
Slik finner du appen og registrerer deg:


Når du er inne så kjøper du sesongkort slik:


Slik deler du sesongkortet eller enkeltbilletten din:


Slik bruker du billetten(e) din(e) på kamp:


Annonse fra Obos-ligaen: