IFK Gøteborg på besøk

A-laget er i trening igjen og lørdag kommer IFK Gøteborg for å spille treningskamp på Stadion.

Dobbelkamp
IFK Gøteborg er kun den første av to motstandere for FFK lørdag ettermiddag. Etter at treningskampen mot det svenske storlaget er ferdig, er det det nesten rett over i ny kamp når FFK2 møter Start2 til seriekamp i 3. divisjon. 

Målet for FFK er at flest mulig av spillerne i troppen får en god gjennomkjøring i løpet av lørdagen. Noen begrensninger er det å ta hensyn til, f.eks. er det kun de spillerne som ikke startet mot Ranheim før ferien som har lov til å spille 3. divisjon, og det er kun lov med 3 spillere over 22 år for rekruttlag. 

Billettinformasjon til IFK Gøteborg
Kampstart mot IFK Gøteborg er kl. 12:30 lørdag 11. juni. Det koster 100,- for voksen og 50,- for barn/honnør/student. Billetter kjøpes i inngangen med Vipps, kort eller kontant. 

For Fredrikstad-folket er det inngang 1ABC som gjelder. 
For bortesupportere fra Gøteborg er det inngang 3FG som gjelder. 

Er du på besøk i Fredrikstad, ta en titt her på hva du kan oppleve i byen! Visit Fredrikstad & Hvaler

Første seriekamp 20. juni
For FFK sin del er det en slagkraftig tropp som er tilbake i trening. Kun Henrik Kjelsrud Johansen og Philip Aukland mangler når laget tar tak igjen etter en liten ferie. 

Første seriekamp etter ferien er på hjemmebane mot Raufoss den 20. juni. Billettsalget til den kampen er åpnet, du kjøper billetter i FFK Appen eller her: BILLLETTER TIL KAMP!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 09.06.2022, oppdatert: 10.06.2022
Skrevet av: Fredrikstad FK