Edvard Skagestad på trening

Her er FFK-troppen mot Start

Følgende er klare for å måle krefter med Start i ettermiddag!

Et par spillere måtte kaste inn håndkle til kampen mot Start, allikevel er den en slagkraftig gjeng som gyver løs på 2017-sesongen klokka 15:00 i ettermiddag. 

OPPDATERING - DETTE ER LAGET SOM STARTER MOT START: Jenssen, Lahdenmaki, Leko, Skagestad, Wright, N’Diaye, Falk Larsen, Karoliussen, Trebotic, Flo, Kapidzic

Se kampen direkte på Eurosport Norge! 

Razak Nuhu måtte gå av etter halvspilt 1. omgang i generalprøven sist helg. En kjenning i hamstringen gjorde at venstrebacken ikke turte å fortsette oppgjøret. Gjennom treningsuken har han fulgt en plan for å være klar til serieåpningen, og trente blant annet for fullt på torsdag. Hadde det vært årets siste kamp så hadde Razak vært på banen, men med en risiko for å få strekk og påfølgende 5-6 uker på sidelinjen ble det vurdert til at man ikke tar noen sjanser.

Mats Andre Kaland var erstatteren på venstrebacken sist helg, men fredag måtte også han gå av treningen med en vond lyske. Skaden er, på samme måte som Razak, en kjenning som potensielt kan bli en langvarig skade dersom man er uheldig. Dermed ble også Mats Andre igjen i Fredrikstad denne helgen.

Begge spillerne er ventet tilbake i normal trening innen kort tid, og bør være klare til kamp hjemme mot Mjøndalen i 2. serierunde.

For øvrig er Magne Simonsen, Ludvig Begby og Anas Farah ikke klare for kamp, og dermed er det følgende tropp som skal krige for årets første poeng:

Keepere – Håvar Jenssen og Jon Masalin

Forsvar – Edvard Skagestad (kaptein), Mislav Leko, Shola Akinyemi, Kevin Wright og Jarkko Lahdenmäki.

Midtbane – Filip Westgaard, Håvard Åsheim, Dinko Trebotic, Patrik Karoliussen, Joona Veteli, Rino Falk Larsen og Kristian Brix.

Angrep – Ulrik Flo, Sanel Kapidzic og Mos N’Diaye   

PS! Har du ikke ordnet sesongkort ennå, kan du fortsatt gjøre det før første hjemmekamp: Kom innom oss på Stadion (oppgang 1 ABC) etter 10.00 kommende uke! 

Annonse fra Eliteserien: