Haris Juklo

Haris Juklo ansatt som Administrativ leder sport

Haris Juklo kommer fra jobben som daglig leder i Kvik Halden FK og trer fra nyttår inn i den nyopprettede stillingen som administrativ leder sport i FFK.

6 år som daglig leder i Kvik Halden

Haris Juklo har de siste 6 årene vært daglig leder i en av Østfolds største fotballklubber. Tidligere i høst valgte han å avslutte stillingen hos haldenserne og fra nyttår går han inn i den nyopprettede stillingen som administrativ leder sport i FFK. 

«Jeg gleder meg over å få muligheten til å jobbe i en ambisiøs og målrettet klubb, som har som hovedmål å etablere seg i toppen av Norsk fotball. FFK er en klubb med mye sjel, som gjenspeiles i misjonen "FFK er av og for Fredrikstad", og det tiltaler meg. Personlig er jeg opptatt av å levere høy kvalitet og liker å jobbe etter en plan og struktur, som også samsvarer godt med måten FFK bygger sitt arbeid på. Å få være en del av FFK sin drøm om Europa er spennende og trigger meg veldig!» Forteller Haris. 

Vil gi bedre forutsetninger for sport

FFK er i sterk vekst og rollen som administrativ leder for sport er sårt tiltrengt hos et Eliteserielag med en ambisiøs utviklingsavdeling. I et stadig høyere tempo og med stadig større og mer krevende administrative og praktiske oppgaver, er den nyopprettede stillingen en viktig ressurs i hverdagen for å sørge for at trenere og spillere får fokusert på det de kan best. 

«Det prekære behovet for en slik rolle er et tydelig positivt signal om at FFK utvikler seg i høyt tempo. Da stillingen ble lyst ut merket vi raskt at FFK er en attraktiv arbeidsplass, og vi kunne velge mellom flere gode kandidater til jobben, og vi er glade for at vi landet den beste kandidaten. Haris er høyt verdsatt for jobben han har gjort i Kvik Halden og kjenner ansvarsområdene han trer inn i hos oss meget godt. Vi gleder oss til å få han i gang i FFK.». Forteller Joacim Heier.

Haris Juklo er på plass på Fredrikstad Stadion fra januar 2024 - Vi ønsker Haris velkommen til FFK! 

Annonse fra Eliteserien: