Russen er klare for 16. mai!

Også russen er klare 16. mai! Værste og Pizzabakeren sørger for kampbilletter til russen, som også får mulighet til å samles utenfor Stadion i timene før avspark.

Grilling og kamp for russen
Også Fredrikstad-russen vil på kamp 16. mai, og med hjelp av Pizzabakeren og Værste får de nå gratis inngang. 500 billetter har Pizzabakeren og Værste bydd på til russen på Felt K på Solid Tribunen. Russen er ikke seine og har allerede hentet ut over 150 billetter!

Ikke nok med bare billett! Værste sørger også for parkering for russebiler og tilgang til parken ved test- og vaksinesenteret. Her kan russen lade opp til kamp som bare russen kan! Dermed er alt lagt til rette for Fredrikstad-russen på fotballens nasjonaldag! 

KJØP SESONGKORT/KAMPBILLETT HER! - Eller i FFK Appen!

Går for rekord i By-derby
11. mai klokka 20:00 går et av landets råeste by-derby av stabelen. FFK mot Sarpsborg 08! 

FFK sitt kvinnelag rykket opp til 2. divisjon i fjor høst. 11. mai møter de Sarpsborg 08 sitt kvinnelag på Stadion og da skal det settes publikumsrekord på nivå 3. Forrige rekord er 925 tilskuere, den står for fall 11. mai!

Hent GRATIS billett til derbyet FFK Kvinner - Sarpsborg 08 Kvinner HER eller i FFK Appen!

Skal overgå 12. august 2018
En vakker søndag midt i august 2018 sørget 10.413 personer for rekord. Tidenes best besøkte fotballkamp på nivå 3 i Norge. Også den best besøkte fotballkampen i Østfold siden september 2011 da FFK møtte Brann i semifinalen i NM foran 12.068 tilskuere på Stadion.

Nå er vi klare igjen! 16. mai 2022 går vi for den best besøkte kampen i Østfold på over 10 år! 10.414 solgte billetter er målet. 

KJØP SESONGKORT/KAMPBILLETT HER! - Eller i FFK Appen!

Det jobbes med en rekke tiltak og prosjekter inn mot kampen. Dette er en dag hele Fredrikstad skal til sentrum og på Stadion - Dette blir kok!

Klæboe med stort løfte
Joakim Klæboe går sjeldent stille i dørene og heller ikke når det gjelder antall tilskuere på Stadion til 16. mai har han klart å holde seg i ro, det kan det hende han vil angre på. 

- Aldri verden om det blir over 10.414 på Stadion 16. mai, hvis det skjer skal jeg tatoverer tilskuertallet! Utbasunerte Klæboe... 

Espen Østerhaug og Joakim Klæboe har satt mye på spill til 16. mai

Espen Østerhaug og Joakim Klæboe har satt mye på spill til 16. mai


Storstilt mobilisering til fotballens nasjonaldag
Fotballens nasjonaldag er en herlig tradisjon bygget opp over mange år i Norge. Fra 1982 har det vært en fast serierunde denne dagen, men det var FFK og Rosenborg som var årsaken til oppstarten når de i 1981 måtte utsette en kamp til denne dagen og over 17000 mennesker var på plass på Lerkendal. 

I 2022 er det igjen endelig hjemmekamp for FFK på denne fantastiske dagen og vi håper på fotballfest og full Stadion!

KJØP SESONGKORT/KAMPBILLETT HER! - Eller i FFK Appen!

Annonse fra Obos-ligaen: