Gode prestasjoner for U-lagene i helga

I helga spilte FFK G16 og G13 treningskamper borte mot Lillestrøm hvor begge lag presterte godt og vant sine oppgjør!

G16 trener, Øyvind Høgmo oppsummerer G16 kampen slik:

FFK tar en tidlig ledelse gjennom Frederik Lüttichau som bryter en feilpasning fra midtstopperen til Lillestrøm og kommer alene med keeper og fra hjørnet av 16-meter dunker han ballen i lengste kryss. Etter scoringen tar LSK mer og mer over kampen, de scorer to mål ganske kort etter hverandre som gjør at de går til pause med en 2-1 ledelse.

Kampen har hittil vært preget av mye overganger for begge lag, både etter feilpasninger, men også etter gode brudd. I pausen justeres presset og pasningsspillet, det setter fart på FFK-angrepene. 2-2 kommer nok en gang gjennom Lüttichau som blir spilt alene med keeper etter godt forarbeid av Herman Zimmerann. Alene med keeper er Frederik rolig å passerer keeper før han setter ballen rolig i mål. Etter 2-2 skaper vi et par sjanser både gjennom vårt etablerte angrep, men også på overganger. Halvveis i andre omgang blir G14 hospitanten Fabian Tsan (2006) spilt i gjennom LSK forsvaret etter en nydelig pasning fra Benjamin Aleksandersen Stensland, og alene med keeper velger Fabian uselvisk å spille Marius Ophaug på åpent mål som legger på til 3-2 for FFK.
Siste minuttene er LSK nærmest scoring når de bommer på åpent mål men FFK står i mot og ror i land seieren.

G13 tok også en sterk 3-2 seier mot LSK. Trener, Claes Hermansen, oppsummerte kort slik: FFK G13 spilte en fin kamp mot Lillestrøm der vi i perioder, spesielt i første omgang var gode og vi fikk endret noe av det som ikke fungerte like bra forrige gang mot Stabæk. Vi viste i perioder fint spill og vi fra Fredrikstad mener nok at vi vant kampen fortjent.

Førstkommende helg spiller G16 borte mot Lørenskog, mens G19 reiser til Gøteborg for å spille mot Aalborg i den flotte innendørs arenaen Prioritet Serneke Arena. De fleste G14 spillerne er opptatt med kretssamling til helgen.