God start på Interkrets-sesongen for G16

FFK G16 spilte i helgen årets to første seriekamper i Interkrets-serien!

Fredag 27.08 var det Moss FK som ventet i seriestarten. Etter en litt treg start for FFK sin del går Moss opp til 0-1, et resultat som holder seg ut omgangen. I andre omgang kommer et oppkvikket FFK lag ut av garderoben og scorer 4 mål og har det aller meste av andre omgang. Sterkt å ta over kampen etter en mindre god førsteomgang hvor man ligger under. Dermed tar FFK 3 poeng i seriestarten!

Søndag 29.08 var det Drøbak-Frogn sin tur å komme på besøk. Vi kommer nok en gang sent i gang i kampen og Drøbak går i føringen. Denne gangen skulle det imidlertid ikke gå en omgang før målene kom for FFK. Fire minutter etter kalddusjen står det 1-1. Vi har tatt kontroll på kampen i mye større grad og når lagene går til pause står det 4-1.

Andreomgang blir litt mer åpen, men vi fortsetter å trykke på. I det 56 spilleminutt kommer kampens siste scoring og vi kontroller til en nok en solid seier, 5-1. Men to kamper så tett på hverandre har guttene fått bruke mye av kreftene sine og det gjenspeiler i prestasjonene utover i begge kampene. Sterkt å ligge under for deretter å komme så kraftfullt tilbake i to kamper på rad!

6 poeng etter to kamper er fasiten og FFK G16 har fått en flott start på sesongen.