- Gleder oss veldig til ny kamp!

- Det blir veldig artig å komme til Halden med mye folk og flotte rammer. Sier Bjørn Johansen før neste serierunde.

Nære OBOS-ligaen flere ganger
Mandag er det ny kamp for FFK når vi tar turen til grensebyen Halden.
Hjemmelaget var i mange år et topplag i Postnord-ligaen og var flere ganger nære OBOS-ligaen, men rykket overraskende ned i 2016. Nå er de tilbake i Postnord-ligaen og er av mange forventet å være med høyt på tabellen i år. Bjørn Johansen gleder seg til kampen i Halden hvor hovedtreneren håper å opprettholde den ubeseirede statistikken i gresskamper siden han kom til FFK. På 6 naturgresskamper har det blitt 4 seire og 2 uavgjort.

- Vi har scoret mye mål den siste tiden, produserte 9 målsjanser mot Hødd sist og vi ønsker å fortsette å utvikle den offensive delen. Vi møter et veldig godt lag og vet at vi må være på vårt aller beste for å få med oss noe hjem fra Halden. Sier Bjørn Johansen.

Gøy med lokalkamper
Vår hardtarbeidende spiss, Kjell Rune Sellin, åpnet sesongen med scoring da hurtigtoget løp fra forsvaret til Hødd og trillet inn 1-0 på søndag. Trønderen ser frem mot nye muligheter på andre påskedag, og gleder seg over å spille på gress igjen, et underlag han har gode erfaringer med i FFK trøya, 4 gresskamper på rad har spissen funnet nettmaskene. 29-åringen har vært i god form i 2019 og scoret mål hvert 75. minutt han har spilt fotballkamp. 

- Det er gøy med lokalkamper, så er det hyggelig å møte Filip og Youssef.
Det blir fint å spille på gress igjen, men det blir viktig å være på fra første sekund, så skal vi gi dem kamp helt inn
. Forteller «Kjella».

Billetter hos Aristokraten
Billetter til FFK sin seksjon på tribunen kan kjøpes hos Aristokraten, det er 500 tilgjengelige billetter. Aristokraten har følgende åpningstider i påsken:
Skjærtorsdag: Kl 13.00-16:00
Påskeaften: Kl 11.00-15.00
2.Påskedag: Kl 12.00-15.00

FFK er gitt et område på langsiden, motsatt for hovedtribunen. Inngang er på kortsiden, kalt «Klokkesvingen».

Vi håper vi se mange fra Fredrikstad på tribunen i Halden mandag.
Kampstart den 22. april er 18:00.

Annonse fra Obos-ligaen: