Gatelags_NM_2017_Stadion (24)

Glede og jubel med gatelaget til topps på Stadion

FFKs gutter og jenter kunne juble høyest - etter to dager med masse fotballglede under nasjonal turnering for gatelag på Fredrikstad Stadion og Hankø.

Nesten 200 spillere fra hele landet var i aksjon under nasjonal turnering ("NM") for gatelag ble arrangert i Fredrikstad denne uka.

Tirsdag var det gruppespill, og kampene og hele programmet var da lagt til Hankø, med Hankø Fjordhotell som vertskap. En flott dag i sol på øya!

Se bildegalleri fra sluttspilldagen nederst!

Artikkelen fortsetter under denne videoen fra da sluttsignalet lød i finalen - og pokalen var sikret for Fredrikstad:


Dagen etter gikk turen inn til Fredrikstad Stadion for sluttspill. Her ble konkurranseinnstinktet virkelig testet, og hjemmelag FFK var ikke snauere enn at de gikk helt til finalen på eget gress. En tett og jevn kamp mot Sandefjord endte i 2-1-seier - og enorm jubel for spillere, støtteapparat og supportere.

Totalt sett et flott arrangement som betyr veldig mye for de som er med. En betydelig innsats er lagt ned av støtteapparatet rundt FFKs gatelag, administrasjonen, Gatelagsstiftelsen, frivillige og samarbeidspartnere. Takk til alle for at dette kunne bli gjennomført med så stor suksess!

Og ikke minst: Takk til alle deltagerne for super innsats, topp humør og deilige dager med fotball!

Annonse fra Eliteserien: