Getz lånes ut

Kasander Getz (21) går på utlån til Postnord-ligaen gjennom sommeren.

Nasjonal utlånsordning
Overgangsvinduet er stengt frem til 1. august, og dermed er det heller ingen mulighet for spillere med profesjonelle kontrakter å bytte klubb. Eneste unntak er utlån gjennom nasjonal utlånsordning. Låneordningen ble innført som et prøveprosjekt i 2020 og er siden videreført. Ordningen er til for unge talenter som behøver spilletid. Kriteriene er bl.a. at spilleren er norsk, mellom 18 og 22 år og spiller i Eliteserien eller OBOS-ligaen.

Det er denne ordningen som nå gjør at Kasander Getz kan gå på utlån. FFK benyttet samme ordning i 2020 da Josef Baccay ble lånt inn fra Lillestrøm. 

Lånes ut til Ullern i Postnord-ligaen
Kasander Getz er Fredrikstad-gutt og tok plass i a-troppen til FFK i 2020. Siden har han spilt 16 offisielle kamper for FFK sitt a-lag og scoret ett mål. 2022 har blitt forstyrret av en kraftig Covid-sykdom som hindret midtbanespilleren i å trene skikkelig på over en måned. Nå er formen tilbake på topp, men det har ikke blitt spilletid i annet enn 3. divisjon for unggutten. Nå lånes han ut til Ullern som spiller på nivået under FFK, Postnord-ligaen, i første runde frem til utgangen av juli. 

Vi ønsker Kasander lykke til på utlån og til første kamp for Ullern mot Strømmen allerede lørdag ettermiddag!  

Stensland hospiterer opp
Med Kasander Getz på utlån vil midtbanespiller Filip Stensland hospitere opp på a-laget fremover. 2004-modellen fra Kråkerøy har spilt alle kamper for rekruttlaget i 3. divisjon i år og scoret senest to mål borte mot Mandalskameratene. I vinter var han med i kamptroppen til a-laget flere ganger og fikk innhopp i treningskampene.  

Passert 6000 billetter solgt til 16. mai!
Det er TEMPO(!) i billettsalget til 16. mai! Nå er vi på 6000 billetter solgt, og det er fortsatt 12 dager til kamp. Dette kan bli veldig bra! Og for en deilig publikumsfest det blir med et pakket Fredrikstad Stadion! Det er bare å sikre seg billett først som sist og begynne nedtellingen til klokka 18:00 på mandag 16. mai.  

KJØP SESONGKORT/KAMPBILLETT HER! - Eller i FFK Appen!

Går for rekord i By-derby
11. mai klokka 20:00 går et av landets råeste by-derby av stabelen. FFK mot Sarpsborg 08! 

FFK sitt kvinnelag rykket opp til 2. divisjon i fjor høst. 11. mai møter de Sarpsborg 08 sitt kvinnelag på Stadion og da skal det settes publikumsrekord på nivå 3. Forrige rekord er 925 tilskuere, den står for fall 11. mai!

Kjøp billett til derbyet FFK Kvinner - Sarpsborg 08 Kvinner HER eller i FFK Appen!

Annonse fra Eliteserien: