Game on!

Mandag klokka 14:30 skjer det. "For Fredrikstad" runger over Stadion når over 10.000 patrioter tar avspark i Eliteserien sammen med FFK, endelig!

Annonse:

11 sesongers ventetid

11 sesonger. 8 i OBOS-ligaen, 3 i Postnord-ligaen. Mandag 1. april klokka 14:30 er ventetiden over. Og for en åpning vi skal bryne oss på! Regjerende seriemester, norsk fotballs store inspirasjonskilde de siste årene, Bodø/Glimt, står på motsatt banehalvdel. Dæven de e deilig det her, også for Fredrikstad. 

Det nærmer seg 10.000 solgte billetter, og det er før kampdagssalget, som alltid er den dagen det går flest billetter. Fredrikstad er tilbake i sirkuset og byen viser umiddelbart hvorfor den har vært savnet i det gode selskapet. 

Kjøp billett HER!

Lokomotivet i norsk fotball

Bodø/Glimt sine prestasjoner som lag og klubb de seneste årene er uten sidestykke. Topp 2 i Eliteserien 5 år på rad, 3 seriemesterskap, fantastiske prestasjoner i Europa og kruttsterk økonomi etter bl.a. flere store spillersalg. Alt bygd fra bunnen av, etter årtier med opp- og nedturer og tøffe økonomiske tider. 

Mandag starter oppgaven med å forsvare seriemesterskapet fra i fjor. På tross av en del skadeutfordringer, så er det et kruttsterkt mannskap som kommer til Fredrikstad for å kjempe om poeng. 

Nesten alle klare

FFK kan se tilbake på en god rekke med treningskamper denne oppkjøringen. Generalprøven endte med uavgjort borte mot Strømsgodset, den 7. kampen på rad uten tap. 

Gjennom vinteren har noen av spillerne slitt med skader, men inn mot seriestart ser det ut til at mye retter seg opp og før mandagens kamp er det kun Mads Nielsen som helt sikkert ikke er tilgjengelig. Midtstopperen går løs på sin 7. sesong i FFK denne våren, men må vente et par uker til før han er klar for spill. 

Ikke gå glipp av denne

Det begynner å bli knapt med billetter til mandagens kamp, ikke gå glipp av comebacket til FFK på øverste nivå! Kjøp billetten din nå! 

Kjøp billett HER!

Annonse fra Eliteserien: