G19 med komfortabelt avansement

Med onsdagens kvalifiseringskamp til 3. divisjon i fokus var det et ungt juniorlag som møtte Moss i semifinalen av Toyota Cup, det ble et komfortabelt avansement for unggutta.

Onsdag møter FFK sine rekrutter Sandefjord sine rekrutter i den andre og avgjørende kvalifiseringskampen om retten til å spille 3. divisjon i 2020. Der er flere av juniorgutta med og derfor var det et ungt FFK G19 som tok imot Moss på Fredrikstad Stadion mandag kveld. Anledningen var semifinale i Toyota Cup, også kjent som Østfoldmesterskapet. I helgen gikk Sarpsborg 08 videre fra semifinalen etter å ha beseiret Kråkerøy på hjemmebane, fredag er det finale på samme arena.

FFK tok ledelsen ved guttespiller Pawel Churpalla etter 18 minutter, den ledelsen stod seg til pause på Stadion. Etter 68 minutter var innbytter Zoulakis på farten etter en FFK-corner og kranglet inn 2-0. Da så oppgjøret ut til å være avgjort, men kun minutter etterpå reduserte Moss til 1-2 og spenningen var tilbake. Den spenningen skulle være i ca. 10 minutter, da var Churpalla på plass igjen og dunket inn 3-1. Like før slutt var Fredrik Stokke gjennom og priket inn 4-1 som ble kveldens siste nettsus.

Fredag er det klart for finalen i Østfoldmesterskapet, den blir da mot Sarpsborg 08 på bortebane. 

Annonse fra Obos-ligaen: