G16 vant 3-1 på Melløs!

Det er ikke bare a-lagene til Moss og FFK som skal møtes denne helga, lørdag gjorde G16-lagene opp om poengene.

Både Moss og FFK har gjort en god sesong i Interkretsserien og er med helt i toppen av tabellen.
Lørdag skulle de begge spille sesongens 22 seriekamp på Melløs Stadion.

Det tok bare 3 minutter før FFK tok ledelsen, det skjedde på straffespark som Pawel Churpalla satt i mål.
Etter 25 minutter var Moss tilbake i kampen da de utlignet til 1-1, noe som også stod seg til pause.

Etter hvilen tok FFK tilbake ledelsen og det var Marius Ophaug som var målscorer.
Like før slutt ble spikeren satt i kista da Churpalla igjen var på plass og satt inn 3-1.

3-1 ble også sluttresultatet og dermed 3 nye poeng til FFK som nå har samlet sammen 39 poeng, det er kun ett fattig poeng mindre enn Skeid som topper tabellen.
3 kamper gjenstår for G16, den neste er mot Sarpsborg 08 den 16. oktober.