G16 serieåpnet med seier!

Endelig var det klart for årets første seriekamp for FFK G16, det ble en god start!

Endelig, 08.08 gikk interkrets for G16 i gang på Fredrikstad stadion med FFK mot Drøbak/Frogn.

FFK tok tidlig kommandoen og fikk satt kampen i sitt tempo. Til tross for overtaket i ballinnhavet gikk det 33 minutter før hjemmelaget fikk hull på byllen. Jonas Paus trer ballen sentralt i banen til Samuel Martinsen som setter fart og spiller opp til vegg med Cokob Oukbay. Martinsen får ballen tilbake og spiller igjennom sin navnebror Mathias Martinsen som har skjært inn fra høyrekanten, og på nydelig vis lobber ballen over keeper og i mål. 1-0 var også resultatet ved pause.

Andre omgang fortsetter mye som i de første 40 minuttene. Drøbak skaper et par halvsjanser på overganger, men forsvaret vårt er flinke til å tvinge dem vekk fra de farligste sonene som gjør at de aller fleste angrepene ebber ut til ingenting.

Gjennom andreomgang lå gjestene lavt i banen som gjorde at vi til tider fikk vansker med å finne hull hos dem. De siste 5 minuttene valgte derimot Drøbak å løfte presset i jakt på en scoring, dette skulle vise seg å bli straffet nærmest med en gang. Keeper til Fredrikstad, Mohammed Alshabaan, slår en direkte ball ut på høyresiden til Martin Hansen som drar seg forbi motstanderen og finner Sverre Finstad som på iskaldt vis spiller Mikkel Fossen på blank og han har ingen problemer med å sette inn 2-0 i det 78 minutt.

Dermed ender serieåpningen med 3 poeng til FFK og det er godt å være i gang igjen!