G16 med storseier!

G16 har hatt en imponerende oppkjøring så langt, lørdag ble det en ny flott prestasjon når Moss ble slått med solide 9-0!

G16 spilte sin 4. treningskamp for året lørdag. Tidligere i vinter har de slått sterke lag og gode utviklingsklubber som Lillestrøm og Vålerenga. Lørdag var det en kortreist bortekamp som stod for tur, Moss sine beste 16-åringer var motstander for Øyvind Høgmo og Christoffer Honningsvåg sitt mannskap.

Hovedtrener Høgmo oppsummerer kampne slik:

Kampen startet litt trått med lite flyt i spillet, men allikevel ble skapte vi flere sjanser som dessverre ikke ble satt i nettet. 8 min. før pause vinner Marius Ophaug ballen høyt i banen etter meget godt press og ballen havner hos Cokob Oukbay som fre 17-18 meter legger ballen nydelig i lengste hjørne. Dermed hadde vi 1-0 med oss til pausehvilen.

I andre omgang er det kun ett lag på banen og vi viser et offensivt spill med høy kvalitet samt defensiv trygget vi har vist i de tidligere treningskampene. Til slutt står det 9-0 til FFK! Alle målene er av godt kaliber, både gjennom lagspill, men også gode individuelle prestasjoner. I tillegg til Cokob Oukbay kom scoringer fra: Herman Zimmermann x3, William Holum x2, Jonas Paus x1 og Marius Ophaug x1. Selv om forskjellen mellom lagene ble så store utover kampen, jobber guttene med 100% innsats og fokus!