G16 med god prestasjon mot Aalesund

G16 startet Nasjonal serie med 2-0 mot AAFK på Stadion etter en god prestasjon!

Etter to uker med pre-season var endelig G16 i gang med sin første kamp for høstsesongen. I en sesong som vil bestå av flere kamper over kort tid startet Fredrikstad med en 2-0 seier mot Aalesund på Fredrikstad stadion.

Guttene kommer aggressivt ut av startportene og tar grepet om kampen og byr opp til flere store muligheter, men ballen vill ikke ende opp i nettet. Men endelig, etter 20 minutter ruller guttene opp ett flott angrep og Martin Hansen finner William Holum som er sterk inne i boks holder motstander unna og får satt ballen i mål, 1-0!

FFK fortsetter å skape gode muligheter utover i omgangen både etablert og etter overganger mot et Aalesund som har problemer med å håndtere presset vårt. Mot slutten av omgangen knekker Aalesund ett par koder som gjør at de får seg noen halvsjanser blant dem et skudd som stryker like utenfor stolpen til Tobias Knutsen. Vi går til pause med 1-0 etter skudd i treverket og gode inngripener av Aafk keeperen.

I andre omgang kommer Aalesund mer med i kampen og skaper et par store farligheter som nesten resulterer i scoring. Kampen bølger frem og tilbake, FFK tar tilbake initiativet i kampen og fortsetter sjansebonansaen fra første omgang. FFK kommer alene med keeper, men målmannen redder for deretter at det følges opp med en dobbeltsjanse hvor ballen treffer stolpen og tverrliggeren.

Men endelig etter 78 minutter sitter spikeren i kista. FFK får en god overgang som Anders Wergeland til slutt spiller innbytter Odin Sørensen nydelig gjennom for 16 m for deretter at Odin drar seg innover fra venstre siden og passer Aafk stopperen og setter ballen lekkert i lengste hjørne!

Dermed starter FFK G16 men en solid seier i høstsesongens første kamp i Nasjonalserien! Ønsker å takke alle oppmøtte tilskuere og de enorme bidragene fra foreldregruppens eminente kioskvakter!