G14 avsluttet en lang sesong med futsal

G14 avsluttet en lang sesong med å spille futsal turnering i Ski. FFKs yngste fornektet seg ikke og tok med seg pokalene hjem til Fredrikstad.

Som avslutning på en lang sesong, var G14 påmeldt til Ski storsenter cup i helgen. Dette var en futsal turnering med fire utespillere på hvert av lagene + keeper. Kampene spilles på håndballbane med håndballmål.

Vi hadde meldt på et lag i 06 klassen og et i 05 klassen. På grunn av at svært mange av spillerne representerte på kretslag (06) denne helgen, fylte vi på med spillere født i 06 og 07 som skal danne neste års G14 tropp. I tillegg fikk vi låne med oss Kråkerøys gode 06 keeper, så vi hadde keeper med på begge lagene. De yngste gutta feide all motstand av banen, og gikk ubeseiret gjennom cupen etter mange gode kamper. I finalen mot Ullern var det spill mot ett mål og det endte til slutt med seier 8-1, og pokalen var sikret. 

I 05 klassen tapte gutta mot KFUM Oslo i en av kampene i puljespillet, men var likevel sikret sluttspill etter seier i de to første mot Lyn og Strømmen. I sluttspillet var det tette og harde oppgjør hvor gutta spesielt i semifinalen imponerte, da de med en utespiller i mål hentet inn Ullerns 2-0 ledelse og vant 3-2. Finalen ble vunnet 2-0 og dermed fikk også 05 gjengen trofeet med hjem. 

En veldig artig turnering å avslutte sesongen med, en stor takk til spillerne for jobben de legger ned i hverdagen, og ikke minst hvor flotte representanter de er for FFK. Takk også til foreldrene som har bidratt på en imponerende måte, og backet opp laget gjennom hele sesongen. 

Sportslig hilsen:
Jon, Andreas og Jørgen

Annonse fra Obos-ligaen: