Før kampen: SF2 vs FFK2

Onsdag spilles den første av to kvalifiseringskamper mellom Sandefjord og FFK sine rekruttlag. Kamp nummer en spilles på andre siden av fjorden!

Sandefjord spiller i OBOS-ligaen, men er på det nærmeste klare for Eliteseriespill i 2020. Med to kamper igjen å spille i OBOS-ligaen har hvalfangerne 6 poeng ned til 3. plass, altså er det kun behov for ett fattig poeng i årets to siste serierunder.

4 mål pr. kamp
Men det er ikke bare a-laget til Sandefjord som har imponert i 2019, rekruttlaget har feiet gjennom 4. divisjon i Vestfold og vant serien soleklart etter 19 seire på 22 serierunder. Ungguttene til Sandefjord scoret 82 mål på 22 kamper og hadde hele 14 poeng ned til 2. plassen på tabellen. 

Laget består for det meste av unggutter fra juniorlaget, men flere fra a-troppen har fått nok kamper til å kunne spille kvalifiseringen. Blant annet tidligere toppspiller Geir Ludvig Fevang, Islandske Emil Palsson som har spilt for det Islandske a-landslaget og ungdomslandslagsspissen George Gibson. 

12 på rad, men tøffeste testen gjenstår
Rekruttene har gjennomført en god sesong i 2019. Etter en litt haltende sommer har laget virkelig vist seg førsteplassen verdig i høst med 12 strake seire. Fredag ble laget kretsmestere etter å ha slått Moss sine rekrutter og dermed befestet plassen på toppen av tabellen, 4 poeng foran andreplassen.

A-laget sin sesong var ferdig på lørdag, dermed er det opp til rekruttene å fullføre sesongen. Det unge rekruttlaget får med seg noen erfarne seniorspillere i kvalifiseringen. Riki Alba, Nicolay Solberg, Sakari Mattila og Oscar Lopez Borgersen er med unggutta når de skal opp imot favorittene fra Vestfold. 

Onsdag - Onsdag
Kampene mellom lagene går de to kommende onsdagene, første kamp er borte på Gamle Stadion KG i Sandefjord. Hjemmekampen går naturlig nok på Fredrikstad Stadion.

Sandefjord - FFK onsdag 30. oktober 19:30
FFK - Sandefjord onsdag 6. november 19:30

Vi ønsker guttane lykke til!

Annonse fra Obos-ligaen: