Før kampen: Serierunde 22

Lørdag ettermiddag er FFK tilbake på Stadion og klare for runde 22 av årets OBOS-liga!

Serierunde 22
9 kamper gjenstår at årets seriespill og lørdag avslutter en hektisk periode for OBOS-lagene som har spilt 6 serierunder på de 3 siste ukene. Motstander denne runden er laget fra ammunisjonsbyen i det som tidligere het Oppland, men som nå går under fylkesfanen Innlandet. Raufoss gjester Stadion lørdag ettermiddag!

"Bummen" sine tanker om kampen
FFK har levert mye fin fotball på hjemmebane i høst og lørdag håper hovedtrener Bjørn Johansen å se laget opp mot sitt beste nivå nok en gang.

- På reisen til å bli et skikkelig godt fotballag og for å bygge vår DNA, så vil det av og til dukke opp noen kamper som er tunge å svelge i øyeblikket, men som er god læring for videre utvikling. I den prosessen så må stå trygt på vår identitet og stole på den retningen vi har valgt. Sånn sett er det deilig med ny kamp i morgen allerede og vi gleder oss til å jobbe videre med å bli et bedre fotballag og by på underholdende fotball foran det fantastiske publikummet vårt! Forteller "Bummen".

Status på troppen
Love Reuterswärd, Ludvig Begby og Alexander Betten Hansen var alle i trening fredag, noe som faktisk vil si at ingen spillere er ute med skader pr. nå!

Håvard Åsheim må stå over etter å ha fått rødt kort sist, mens Mads Nielsen, Jakob Lindström, Henrik Kjelsrud Johansen og Nicolay Solberg må stå over ved neste gule kort.

Billettsalg til neste hjemmekamp - ALLE PÅ KAMP!
Du kan skaffe din billett i FFK Appen eller på web her: Kjøp billett!
Det er billetter til kun 50 kroner på feltene A - E - L - Q!

Nå trenger du ikke lenger tenke på kohorter, koronapass eller testing - Velkommen tilbake på Stadion til alle som har ventet på en normal publikumsopplevelse!

ALLE PÅ KAMP!!