Før kampen: Runde 30!

Lørdag er det siste serierunde og siste forberedelse til kvaliken!

Serierunde 30
Så var siste serierunde her! Den blir av det mindre betydningsfulle slaget hva gjelder tabell, men som alltid av det veldig betydningsfulle slaget hva gjelder utvikling, som alltid er hovedfokuset i FFK! 

Motstander Ranheim har hatt en ujevn sesong og heller ikke for deres del vil kampen være av stor betydning. Ranheim kan teoretisk bli alt fra 9 til 13 på tabellen, noe som er i behørig avstand til begge kvalifiseringene. 

"Bummen" sine tanker om kampen
FFK leverte en god kamp forrige gang man konkurrerte ute på Stadion-matta, den gangen ble det til slutt 2-2 mot Eliteserie-klare Aalesund. Bjørn Johansen ser frem mot lørdagens kamp og ønsker å se et like offensivt lag som mot Aalesund, både i angrep og i forsvar. 

- Dette blir en fin mulighet til å jobbe med godfølelsen i spillet vårt. Vi ønsker å bringe frem de viktige elementene som må være på plass for at vi skal sprudle som på vårt beste. På vårt beste ser vi muligheter i stedet for begrensninger i alle situasjoner, det være seg hvor høyt vi ønsker å stå, hvor mange folk vi flytter inn i offensiv boks eller hvor modige vi er i en-mot-en situasjoner. Dette er elementene som ofte har vært på plass på vårt beste, og oppsummeres i vår tankegang med å være "Forward minded". Forteller Bjørn Johansen.

KJØP BILLETT HER!

Status på troppen
Love Reuterswärd er nå eneste spiller som ikke er i trening. Oscar Jansson har måttet stå over et par økter denne uken grunnet sykdom, men bør være klar lørdag. Resten av laget trener for fullt og er klare for sesonginnspurten. 

Ingen spillere må stå over denne gangen grunnet gule kort, og ingen tar med seg kort fra seriespillet inn i kvalifiseringen. 

Kvalifisering til Eliteserien
6. desember klokka 18:00 spiller FFK hjemme mot en hittil ukjent motstander, vinneren av denne kampen får muligheten til å møte Jerv i Grimstad 12. desember. Vinneren av den kampen møter laget som kommer på 14. plass i Eliteserien, til finalekamp på Intility Arena om å få bli siste lag i Eliteserien 2022!

Billetter får du tak i med FFK Appen, eller her: KJØP BILLETT HER!

Billett på ståfeltet - Ståplass Nord - koster kun 50 kroner!

Foto: Arne Glomdal

Annonse fra Obos-ligaen: