Før kampen: Runde 29

Årets siste seriekamp på bortebane står for tur, lørdag er det Hamar, Briskeby og seriemester HamKam som står på programmet.

Serierunde 29
2 serierunder gjenstår av årets OBOS-liga, før det etter all sannsynlighet er kvalik som gjelder for FFK. For tredje gang de siste tiårene har et nyopprykket lag klart å bli topp 4 på Norges nest øverste nivå, men sesongen er langt fra over og laget jobber ufortrødent videre i en evig jakt etter ny utvikling.  

Motstander HamKam har gjort en svært imponerende sesong og er for lengst klare for neste års Eliteserie. Et bunnsolid og disiplinert kollektiv som har løpt og kriget de fleste i senk skal få sin velfortjente feiring lørdag når det inviteres inn til opprykksfest på ærverdige Briskeby stadion.  

Det er ventet solid oppmøte på tribunen, også fra Fredrikstad-supportere. Hele 5 busser er klare for turen Hamar! Billetter til borteseksjonen kjøpes i HamKam sin app eller HER!
Benytt kode: FFK21

"Bummen" sine tanker om kampen
FFK håper å spille fotball langt inn i julestria og hovedtrener Bjørn Johansen gleder seg over en nesten skadefri tropp og bra intensitet på treningene også når året begynner å nærme seg slutten.  

- Vi har en fin energi i troppen nå som vi går inn i siste fase av sesongen. Vi skal opp mot to gode motstandere før kvaliken og på lørdag møter vi i likhet med Aalesund-kampen et lag på Eliteserie-nivå i HamKam. Det er disse kampene, med den kvaliteten og de rammene, vi skal lære oss å elske. Det er slike anledninger utviklingen er på sitt aller beste, og vi har et lag som i sum ikke har for mange slike kamper i beltet, så for vår del er nytteverdien gigantisk for å ta nye steg. Forteller Bjørn Johansen.

Status på troppen
Love Reuterswärd er fortsatt ute med skade, vår svenske angrepsspiller er ikke aktuell for å spille fotball enda, men håper å få en uke eller to på feltet før sesongen er over. Kasander Getz har en kjenning i låret og har trent alternativt denne uken. Øvrige er i full trening. 

Philip Aukland står over grunnet gule kort. Mads Nielsen, Jakob Lindström, Taofeek Ismaheel, Henrik Kjelsrud Johansen og Nicolay Solberg må alle stå over ved neste gule kort. 

Siste serierunde!
27. november er det FFK mot Ranheim, årets siste seriekamp. Billettsalget er åpnet! 

Også denne gangen kan du få billett til ståfeltet - Ståplass Nord - til kun 50 kroner!
Du kan skaffe din billett i FFK Appen eller på web her: KJØP BILLETT!

Foto: Arne Glomdal

Annonse fra Obos-ligaen: