Før kampen: Runde 25

Kamper på løpende bånd i OBOS-ligaen, søndag er det en tøff oppgave som venter på bortebane mot formlaget Grorud!

Serierunde 24
6 serierunder gjenstår av årets OBOS-liga. Grorud har vært i god form den siste tiden, men seiersrekken fikk en bråstopp på Sør Arena på onsdag da Start vant med 3-0. På hjemmebane står det unge laget med to strake seire mot Ranheim og Raufoss.

I det omvendte oppgjøret leverte rødbuksene en av årets beste offensive prestasjoner, men etter et voldsomt sjansesløseri måtte vi i stedet se gjestene fra Oslo snike til seg ett poeng på overtid. Forrige gang lagene møttes i Oslo var i 2018 og den gangen endte et sjansefattig oppgjør med 0-0. Faktisk har ingen av lagene opplevd å vinne mot den andre, alle tre gangen vi har spilt mot hverandre så har det endt med poengdeling.   

"Bummen" sine tanker om kampen
FFK var langt unna sitt beste nivå mot Strømmen, men individuell kvalitet i boksene sørget for at FFK bikket det jevne oppgjøret i sin favør. Nå venter en ny krevende utfordring mot et godt fotballag som er inne i fin form. Bjørn Johansen gleder seg over det tette kampprogrammet og håper på en god fotballkamp på Grorud. 

- Det blir en spennende utfordring å møte et offensivt Grorud som har sin styrke i angrepsspillet. Vi ønsker som vanlig å være oss selv og være offensive i det vi foretar oss, i sum bør det legge til rette for en fartsfylt og underholdende fotballkamp. Fokuset vårt er å utvikle de små detaljene i spillet vårt som i sum ofte avgjør om vi fremstår på vårt beste. Vi gleder oss til kamp! Forteller "Bummen".

Status på troppen
Flere spillere var halvveis mot Strømmen. Drage og Kjelsrud Johansen var i troppen, men kun som nødløsninger. Inn mot søndag skal begge forhåpentligvis være klare til å bidra ute på matta. I tillegg kommer Jakob Lindström tilbake etter karantene. 

Love Reuterswärd er fortsatt ute med skade og ikke aktuell for kamptroppen pr. nå. 

Ingen spillere med karantene til denne kampen. Mads Nielsen, Philip Aukland, Henrik Kjelsrud Johansen og Nicolay Solberg må alle stå over ved neste gule kort. 

Fortsatt 50 kroner på ståfeltet mot Åsane!
Fredag 29. oktober er det kamp på Stadion igjen, billettsalget er åpnet og vi fortsetter å holde billettprisen på Ståfeltet på 50 kroner!

Du kan skaffe din billett i FFK Appen eller på web her: Kjøp billett!
 

Annonse fra Eliteserien: