Før kampen: Runde 19

Søndag er det ny kamp igjen for FFK, "Bummen" gleder seg over det tette kampprogrammet!

Serierunde 19
Søndagens kamp er serierunde 19 av 30 i årets sesong. Kampstart er 15:00 og motstander på Stadion er Ull/Kisa.  

"Bummen" sine tanker om kampen
Hovedtrener Bjørn Johansen måtte konstatere at KFUM fikk satt ett mål mer enn FFK onsdag, heldigvis er det kort tid mellom slagene denne måneden og "Bummen" har troen på en god prestasjon igjen søndag.

- Det er deilig med et tett kampprogram og følelsesregisteret får kjørt seg fra høye topper på søndag til dype daler på onsdag, men fokuset vårt er hele tiden å se etter utvikling individuelt og kollektivt. Vi registrerer at lag begynner å ta hensyn til oss i sitt eget spill, det er et komplement for gode prestasjoner i år, også er det en utfordring til oss om å komme oss opp til et enda høyere nivå i vårt eget spill. Vi skal fortsette å kose oss i hverdagen og fortsette å jobbe målrettet med å bli litt og litt bedre hver eneste dag. Forteller "Bummen".

Status på troppen
Love Reuterswärd og Ludvig Begby er fortsatt ute med skader, mens Alexander Zoulakis straks er tilbake i trening og kan rekke søndagen. Philip Aukland har sonet ferdig karantenen sin og er klar for kamp igjen. Resten av troppen er klar. 

Olav Øby pådro seg sitt 4. gule kort for sesongen og må stå over søndag. Mads Nielsen og Nicolay Solberg er nå i faresonen og må stå over ved neste gule kort. 

Sykle til kampen - Gratis inngang!
Alle som sykler til søndagens kamp vil motta en gratis inngangsbillett. Kampanjen er i samarbeid med Bypakke Nedre Glomma og er en akkurat så enkel tre trinns prosess som det høres ut som:

1. Sykle til Fredrikstad Stadion.
2. Motta gratis billett.
3. Se fotballkamp.

Kampsponsor: Støtvig Hotel
Søndagens kampsponsor er ærverdige Støtvig Hotel i Larkollen. Det flotte spa- og konferansehotellet i vannkanten til Oslofjorden har vært en svært populær destinasjon for både bedrifter og privatpersoner i årevis, og er en av FFK sine større samarbeidspartnere. 

Besøk Støtvig Hotel

Billettsalg, koronapass og hurtigtest
Billettsalget er åpnet til søndagens kamp og du kan skaffe din billett i FFK Appen eller på web her: Kjøp billett!

Husk at det fortsatt er krav om koronapass. Dersom du ikke har det, så er det gratis hurtigtesting utenfor Stadion. Les mer her: Koronapass og hurtigtesting

Foto: Arne Glomdal

Annonse fra Eliteserien: