Før kampen: FFK2 vs SF2

Onsdag spilles returoppgjøret mellom FFK og Sandefjord sine rekruttlag om opprykk til 3. divisjon. Det første møtet i Sandefjord var ikke jevnt i antall mål, men i banespill var lagene helt på høyde med hverandre, dermed er det duket for 90 kalde og spennende minutter på Stadion!

Storfavorittene fra Sandefjord gikk ut offensivt forrige onsdag, men et effektivt FFK-lag gikk til pause med 2-0 ledelse. Etter hvilen var Sandefjord igjen best fra start og denne gangen fikk de ballen i mål, men derfra og ut var det kun FFK som scoret og oppgjøret endte til slutt med solide 5-1 for unggutta. Farah og Alba scoret to hver, i tillegg satt Zoulakis inn et herlig frispark. Med 5-1 har laget en god ledelse halvveis, men oppgjøret var jevnt i banespillet og Sandefjord sine unggutter viste frem masse offensive kvaliteter, så her er ingenting avgjort!

Fra forrige oppgjør har rekruttene fått tilbake Oscar Lopez Borgersen fra skade, men Sakari Mattila er dessverre fortsatt ute med en skade i leggen. Forøvrig er det ingen andre utfordringer å melde om inn mot returoppgjøret.

Kampen på Fredrikstad Stadion onsdag starter 19:30 - Vi håper mange trosser kulden og tar turen til Stadion for å støtte ungguttas jakt på opprykk!