Før kampen: FFK - Brattvåg

Søndag klokka 14 er det nye muligheter når Brattvåg kommer på besøk til Fredrikstad!

Til Fredrikstad etter frihelg
Brattvåg har hatt en frihelg fra seriespillet og skal spille sin 15. seriekamp på Fredrikstad Stadion. Det er ikke mange ukene siden vi møtte de gule og blå fra Møre og Romsdal sist, den gangen i Brattvåg. Siden det har Brattvåg kun spilt en kamp, det var mot Alta på hjemmebane. Et underholdende og spennende oppgjør som Alta dro i land med nød og neppe til 3-2 seier. 

Brattvåg står med 19 poeng på sine 14 kamper så langt. Majoriteten av poengene er hentet hjemme på Brattvåg Stadion hvor de har sanket 12 poeng på 8 kamper. På bortebane har det blitt med 7 poeng på 6 kamper. Selv om poengsankingen på bortebane totalt sett kunne vært bedre, så har de gode opplevelser på de siste turene. De to siste bortekampene mot Fløya og Kvik Halden har begge gitt full pott, så borteformen er det ingenting å si på!

Brattvåg sitt tap mot Alta forrige kamp var mer eller mindre spikeren i kista for et håp om å nå kvalifiseringsplass, men uansett vil det helt sikkert være et heltent Brattvåg som kommer til Fredrikstad for å fullføre sesongen med noen gode prestasjoner. 

Gjenskape prestasjoner
Da vi møtte Brattvåg for 3 uker siden ble det en sen 2-1 seier, i et oppgjør FFK leverte mye flott angrepsfotball som kunne gitt enda flere scoringer om det ikke hadde vært for en god keeper i Brattvåg-målet. Kampen etter det var hjemme mot et Hødd, et oppgjør vi tapte 1-3, men også der leverte mye god offensiv fotball. Det er disse prestasjonene laget nå skal forsøke å gjenskape i årets nest siste kamp på Stadion. 

Hovedtrener Bjørn Johansen og trenerteamet hans kan glede seg til kamp, den første på flere år, hvor samtlige spillere i troppen er tilgjengelig for spill. En skadefri tropp med selvtillit og stor konkurranse om startplassene har gitt mye energi på trening den siste uken, noe som gleder "Bummen" inn mot Brattvåg.

- Vi gleder oss enormt til å spille kamp igjen, det at vi slo tilbake etter en nedtur mot Hødd var viktig og er ofte en definerende egenskap hos gode lag. Den lille energien vi mistet etter Hødd var definitvt tilbake etter seieren i Tromsø og den energien skal vi ta med oss inn i de siste 4 kampene i år. Det blir hyggelig med litt flere tilskuere på de to siste kampene hjemme, så skal vi jobbe for å opprettholde kvaliteten i prestasjonene slik vi har gjort i store deler av sesongen. Forteller Bjørn Johansen. 

Kampstart er 14:00 på søndag!

NB! Alle som har mottatt sms om inngang til kampen bes lese instruksjonene på hjemmesiden og merke seg spesielt hvilken inngang de skal bruke!

Foto: Arne Glomdal

Annonse fra Obos-ligaen: