Folkekamp og formsterk motstander

Søndag er det "Folkekamp" på Stadion. FFK er i god utvikling, på motsatt halvdel venter en tøff utfordring mot et formsterkt og defensivt solid Hødd!

To på rad

Hødd startet sesongen godt og stod med 9 poeng etter de 5 første kampene i OBOS-ligaen. Deretter ble det bråstopp og laget fra Ulsteinvik ramlet nedover tabellen gjennom sommeren. Etter pausen startet Hødd med to nye tap, men så snudde det endelig for de blå og hvite fra Møre og Romsdal. Skeid ble beseiret med 1-0 hjemme på Høddvoll forrige helg og i midtuken tok de en kruttsterk borteseier mot KFUM på Ekeberg. 

Det er ikke første gangen Hødd har overbevist mot topplag denne sesongen, dem har også slått Kongsvinger på Gjemselund med sterke 3-0 og dem holdt som kjent FFK til 1-1 på Høddvoll før sommeren. Den gangen ble FFK reddet av et merkverdig selvmål langt på overtid, riktig nok i en kamp FFK skapte klart flest sjanser og hadde nok av muligheter til å score på en og flere ganger. 

Hødd foreløpig har plassert seg på 14. plass på tabellen, men har dem gjort et rykk fra de to andre i bunnen den siste uken. Nå puster dem Mjøndalen i nakken, kun to poeng foran. Hødd har også en kamp å gå på ettersom oppgjøret mot Sandnes Ulf ble utsatt grunnet flytrøbbel. Selv om Hødd er plassert et stykke ned på tabellen, så er det ikke et lett lag å møte. Kun 3 lag har færre innslupne, til nå har Hødd sine keepere måttet hente ut 25 baller fra nettet. Bare Raufoss, Sandnes Ulf og FFK har færre avspark enn Hødd så langt denne sesongen.   

BILLETTER TIL FOLKEKAMPEN - 100 KRONER!

10 kamper å utvikle oss på

66% av sesongen er gjennomført, hele 30 poeng er igjen å spille om over de neste 11 ukene. FFK har hatt en fin utvikling så langt denne sesongen, og både trenerteam og spillerstall er laserfokusert på å fortsette utviklingen utover høsten. 

Mot Kongsvinger på onsdag fikk Mikkel Lassen sin debut for FFK etter overgangen fra AC Horsens. Han ble med det den 26. spilleren med spilletid for FFK denne sesongen. Sørløkk og Aukland måtte begge ut i midtuken og er tvilsomme til søndagens kamp. Simen Rafn og Innocent Kingsley er begge ute for resten av sesongen, øvrige spillere er klare til kamp. 

Kun 100 kroner! 

Billetter til søndagens kamp koster kun 100 kroner. Uansett hvor på Stadion. I tillegg har våre gode partnere i næringslivet på seg spanderbuksene, FFK mottar nå over 100 kroner pr. tilskuer som kommer på kamp fra ulike bedrifter i Fredrikstad. Et herlig spleiselag for byens fotballklubb, vi håper du er med! 

BILLETTER TIL FOLKEKAMPEN - 100 KRONER!

Foto: Pedro Lemos
Annonse fra Eliteserien: