Flott prestasjon av G16

FFK G16 hadde svært kvalifisert motstand på Stadion lørdag ettermiddag, men mot talentklubben Strømsgodset var det unggutta fra Fredrikstad som leverte varene!

Etter en periode hvor G16 har slitt med å bikke kamper til sin favør, løsnet det endelig mot Godset lørdag formiddag.

Guttene var bestemte før kampstart og var godt forberedt på hva som ville møte de ved avspark. Første omgang startet i et høyt tempo, hvor vi til stadighet bryter ballen høyt inne på halvdelen til Godset og skaper noen store muligheter. Etter kampen mot Begby sist var det et tydelig fokus på at vi skulle være flinkere til å variere spillet vårt, samtidig som vi skulle møte opp i duellspillet med autoritet, og ro når vi vant ballen. Vi er flinke til å roe ned spillet ved ballbrudd, men også flinke til å ta rommene som oppstår når mulighetene åpnet seg.

Mikkel Dalene Fossen setter 1-0 etter 20.minutter spill. Før dette har vi skapt flere muligheter, da var det forløsende når Mikkel endelig satt ballen i mål. 2-0 kommer etter at Sverre Christian Finstad bryter en pasning fra keeper, her er Sverre våken og god som gjør at vi får utnyttet en feil hos motstanderen. 3-0 kommet etter nok et brudd høyt i banen, Samuel Martinsen er denne gangen sist på ballen, som også gjør at vi går til pause på 3-0.

Andre omgang starter slik som vi starter første. 4-0 kommer allerede etter 3.minutter ut i andre omgang. Sverre gjør igjen en sterk jobb i boksen og setter ballen kontrollert i mål fra kort hold. Utover omgangen skaper vi flere muligheter, men kampen ender ut i 4-0 seier til gutta våre. En solid prestasjon og et godt svar på en periode som ikke helt har svart til forventningene.

Det skal også nevnes at vi starter denne kampen med 4 gutter som er født i 2006. Med andre ord gror det godt i ungdomsavdelingen om dagen! Neste lørdag kommer Drøbak på besøk til stadion, avspark klokken 16.00.